reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Agatek poczekaj spokojnie do rana. Mam kilka nieprzyjemnych doświadczeń z weekendowego wybierania się do szpitala. Traktowanie pod tytułem "po co tu przylazlaś?". Za każdym razem następnego normalnego dnia sytuacja się diametralnie zmieniała. Przychodzili normalni lekarze i już podejście było właściwe. Kto dostaje dyżury w długi weekend? Powodzenia, będzie dobrze [emoji4]
Dokładnie w weekend i święta same konowaly w pracy a lekarze na majowce . Dziś będzie lepiej

Dziewczyny cala noc nie krwawilam, dopiero teraz jak wstalam sie umyc i siku to wyplynelo sporo swiezej krwi. Jezu jak ja sie boje...
Ja nie donosze...

Juz myslalam, ze sie uspokoilo, caly wieczor, noc nie krwawilam a teraz znowu i ta taka zywa swieza czerwona krwia... jestem zalamana

Agatek, po nocy zawsze więcej wypływa, bo cały czas L ezalas. Teraz się ruszylas i poszło. Wstawaj tylko do toalety! Mam nadzieję, ze po obchodzie zobaczy Cię jakiś konkretny lekarz!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dzis mamy tu wiele ważnych wydarzen:) kciuków nie puszczamy :)

MAJ

4: Butterfly - transfer
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: szila09 - wizyta u gin prowadzącego ciaze
4: kasia_basia - wizyta serduszkowa
4: kinia – betowanie
4: Monia_IBA - betowanie

5: Falka302 – II betowanie
5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: pisanka89 - wizyta pecherzykowo-serduszkowa
5: martka83 - wizyta serduszkowa
6: westaice - betowanie
6: Ilka – betowanie
6: wiolciab – II betowanie
6: Natalia89 - podgląd w czasie stymulacji
7: natula – crio
7: koralik – wizyta przed crio
9: koralik – wizyta przed crio
10: strawbelka – wizyta serduszkowa
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
11: ewelin86 – wizyta serduszkowa
12: Ewa651 - usg polowkowe
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze
16: rybka - wizyta kntrolna przed kolejnym crio
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wiem...i ostatnio bardzo tego wsparcia potrzebuje. Ale ja chyba, wbrew pozorom, jestem skryta..
Chciałam jej powiedzieć, ale miała taki dobry humor, że nie mogłam znaleźć odpowiedniego momentu - żeby jej go zepsuć...Jak znów zapyta "kiedy dzieciaczki?" to może wtedy..

Najgorzej było powiedzieć mi mamie... z teściową gadałam bez problemu, ale jeśli chodzi o mamę to strasznie się cykałam i jak zaczęłam mówić to się dławiłam łzami.. nie wiem takie uczucie zawodu czy coś...
Co do boćków .. no właśnie, a nam wczoraj nad głowami przeleciał... :p ale to chyba jakieś chińskie, bo coś nie przynoszą..;p
M. mówi "łap skur*ysyna!!!" :p

Agatek, słońce tylko bez zbytnich nerwów, bo dobrze to nie służy... nie raz tutaj laski krwawilły i było wszystko dobrze z dzieckiem, leż grzecznie, będzie dobrze!!!

Do góry