reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny. Proszę o pomoc. 20.04. miałam transfer 2 dniowego zarodka klasy A. 11 dpt zrobiłam test ciążowy i jedna kreska. Dzisiaj rano nie wytrzymałam i zrobiłam drugi...też jedna kreska :(. Jutro idę na betke....i teraz pytanie. Czy są jeszcze jakieś szanse na pozytywny wynik?

Pozdrawiam

Monia tylko beta prawdę Ci powie , być może była pozna implantacja bądź hcg jeszcze jest na tyle niskie , ze test nie wyczuwa , w każdym razie trzymam kciuki za jutrzejszy dzień . Mam nadzieje , ze będziesz mile zaskoczona [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuje. Dodam tylko, że 6 dpt wkładając luteine zobaczyłam na palcach krew....tylko ten jeden dzień. I teraz nie wiem czy to implantacja była? czy zarodek obumarł? żadnych innych objawów nie mam...dobrze się czuje...tylko ten stres :) No i dzisiaj 30 dc....i @ narazie nie widać...

Nareszcie usiadlam....kwestie techniczne najpierw:pobrali jej 10 komorek,8 nadawalo sie do zapylenia,2pokazaly w miedzyczasie palca,zostalo 6.dostalam 2 blastki wyskakujace juz z butow:-)) 4bardziej leniwe morule sa na lodowisku.wiec wynik,lepszy niz sie spodziewalam.a teraz jako przyszla matka,odzywiam się chinszczyzna i nie dociera do mnie nic;-) ;);-) ;)

Nareszcie usiadlam....kwestie techniczne najpierw:pobrali jej 10 komorek,8 nadawalo sie do zapylenia,2pokazaly w miedzyczasie palca,zostalo 6.dostalam 2 blastki wyskakujace juz z butow:-)) 4bardziej leniwe morule sa na lodowisku.wiec wynik,lepszy niz sie spodziewalam.a teraz jako przyszla matka,odzywiam się chinszczyzna i nie dociera do mnie nic;-) ;);-) ;)
Ann super :) Te 2 blaski widać chciały jak najszybciej do mamusi wskoczyć :) :* Oj coś czuję, że beta wysoka jak ta lala będzie :) Kciuki cały czas zaciśnięte :*
Poczekaj za chwilę dotrze do Ciebie, że Kropki juz z Tobą :*

Ann moja pierwsza była taka wyrywna :* dala mi kopa i strasznie rozczulila.
Ty wiesz :*

:* obawiam się, że nie będę miała tyle szczęścia :*
ale temat nie na dziś. Dziś piękny dzień. Pełen mocy :) i radości dzięki Wam :) a Ty to rozwalilas system :p

Witam wszystkich jestem tu nowa i poratujcie mnie informacjami jestem 11 dpt i robiłam betę i wyszło mi 5,0 czy mam jeszcze jakieś szanse

reklama

Anne wynik naprawdę super [emoji4], ale najważniejsze , ze maluszki już z mamusia [emoji3] teraz niech porządnie wgryza sie na całe piękne 9 miesięcy ... Chyba bardziej bedzie mi sie dłużyło do twojej bety niż swojej [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry