reklama
U nas w klinice pierwszy transfer w cenie icsi nieważne czy ET czy crio. Sam crio transfer 1200zl a cała procedura 6300zl. West dobrze pamietam?
Słuchajcie która się leczy w invimedzie, tam są po transferze trzy weryfikacje bety prawda? Ktoś kiedyś opowiadał że tak wcześnie robił badanie? Pamiętacie?
Ja byłam w Invimedzie i faktycznie 3 weryfikacje są , ja miałam w 3dpt , 6 dpt i 10 dpt jeśli blastocysta a 2-3 dniowy zarodek to pierwszy raz po 5 dniach .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
iga2421
Fanka BB :)
Cała procedura wyszła 8040?
To za imsi. Za icsi 7520. Wejdź na stronę novum i tam masz cennik i przy cenie się klika i jest wyszczególnione co wchodzi w sklad pakietu. Wiadomo ze leki swoja droga ale wizyty podczas stymulacji i transferu wliczone są. No i ewentualnie mrożenie dochodzi.
najki
Dzięki. A leki? tak mniej więcej ?To za imsi. Za icsi 7520. Wejdź na stronę novum i tam masz cennik i przy cenie się klika i jest wyszczególnione co wchodzi w sklad pakietu. Wiadomo ze leki swoja droga ale wizyty podczas stymulacji i transferu wliczone są. No i ewentualnie mrożenie dochodzi.
Na żylaki tylko pijawki! Ale teraz chyba nie możesz
najki, w invimedzie też jest o wiele taniej niż w invikcie jak coś.
Jak podchodziłam w Invimedzie to najpierw musiałam wpłacić 4,5 tys zaliczki ( mowię o rządówce ) z tego 1,5 tys zwrócili wiec wyszło 3 tys a w invikcie stymulacja wyszła 800 zł , nie wiem skąd taka różnica skoro jest refundacja . No chyba ze gonal taki drogi .
Jak podchodziłam w Invimedzie to najpierw musiałam wpłacić 4,5 tys zaliczki ( mowię o rządówce ) z tego 1,5 tys zwrócili wiec wyszło 3 tys a w invikcie stymulacja wyszła 800 zł , nie wiem skąd taka różnica skoro jest refundacja . No chyba ze gonal taki drogi .
Zaliczka w rządówce?Nie czaję ;D W invikcie też mnie tanio wyniosła stymulacja, w Krakowie w sumie też.
iga2421
Dzięki. A leki? tak mniej więcej ?
Ja miałam refundowane to tak gdzies 600 zl a bez ref 3000-3500. No i po transferze dają lutinus a on dwa lata temu kosztował 120zl za opakowanie.
iga2421
Ze co?zaliczka? W rządowym programie.?
Gonal w penie okolo 1400 zl.
reklama
malutkikaczorek
Ja za sam zabieg i mrożenie zapłaciłam 7800 nie licząc pakietu wizyt stymulacyjnych za 650zl i badania estradiolu po 45zl i wszystkie leki około 1000zl a wcześniej badania moje z 2000 i męża z 1500 wiec wyjdzie napewno ponad 10000 tys ;( musiałabym policzyć)
Podziel się: