Nie zakładam, że będą niepotrzebne.u mnie z kolei 1200 za transfer swiezych a 1500 za crio, 2000 płaciliśmy za mrożenie wszystkiego czyli komórek oraz zarodków.
Dziewczyny a co robicie z zamrozonymi zarodkami/komórkami jesli juz nie bedą wam potrzebne??
reklama
iga2421
Fanka BB :)
Mi tam nawet lepiej było w mojej. O kanapce czy herbacie nawet nie myślałam. Dopiero w domu. Mało ważne to dla mnie było. Tym bardziej, że nie siedziałam tam długo.
Ann właśnie nie ma:/ jyz tez się pytałam o Megi i Nova :/
Bo wy pewnie tylko w koszulce byliście a ja gore miałam swoja i na to jednorazowka. Juz nie pamiętam jak wyglądała ale czułam się w niej dobrze.
iga2421
u mnie z kolei 1200 za transfer swiezych a 1500 za crio, 2000 płaciliśmy za mrożenie wszystkiego czyli komórek oraz zarodków.
Dziewczyny a co robicie z zamrozonymi zarodkami/komórkami jesli juz nie bedą wam potrzebne??
A będą takie niepotrzebne?
iga2421
My z mrożeniem za punkcje płaciliśmy 7800 i mieliśmy imisi i tez ani kawy ani kanapki i koszulka jednorazowa ale za mrożenie pęcherzyków zwrócą bo nie ma nic do zamrożenia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W novum za imsi jest 8040zl. Za przechowywanie mrozakow w kolejnych latach 400zl/rok.
A sprawdzilam dokladnie crio 1950
Falka302
To ja byłam najlepsza. Nie wiedziałam o żadnej koszulce. Weszłam na salę gdzie przygotowuja do punkcji, dziewczyny w szlafrokach i piżamach a ja w dżinsach i sweterku dostałam jakąś jednorazowa koszulkę xxxl przez którą cycek mi uciekal Bo taki miała dekolt smialam się z tego a pielęgniarka ze mną. Na przyszłość będę wiedziała. Wybrala się na punkcję, blondynka
Falka302
U nas w klinice pierwszy transfer w cenie icsi nieważne czy ET czy crio. Sam crio transfer 1200zl a cała procedura 6300zl. West dobrze pamietam?
Słuchajcie która się leczy w invimedzie, tam są po transferze trzy weryfikacje bety prawda? Ktoś kiedyś opowiadał że tak wcześnie robił badanie? Pamiętacie?
Słuchajcie która się leczy w invimedzie, tam są po transferze trzy weryfikacje bety prawda? Ktoś kiedyś opowiadał że tak wcześnie robił badanie? Pamiętacie?
Z tego co pamiętam płaciłam za transfer. Za crio napewno.U nas w klinice pierwszy transfer w cenie icsi nieważne czy ET czy crio. Sam crio transfer 1200zl a cała procedura 6300zl. West dobrze pamietam?
najki
Cała procedura wyszła 8040?W novum za imsi jest 8040zl. Za przechowywanie mrozakow w kolejnych latach 400zl/rok.
A sprawdzilam dokladnie crio 1950
najki
Falka 6300 to koszt całej procedury? W tym wszystkie badania?U nas w klinice pierwszy transfer w cenie icsi nieważne czy ET czy crio. Sam crio transfer 1200zl a cała procedura 6300zl. West dobrze pamietam?
reklama
Wracam od ginki. Dostałam do brania Żelazek, bo jednak trochę mi się pogorszyły wyniki, choć tragedii nie ma. Mam brać też magnez B6, bo mi od ok tygodnia w nocy ręce drętwieją i puchna palce. Do tego pogorszyły mi się żylaki, które miałam i zapytałam co brać, czy coś mogę i poleciła Cyclo3 fort, który głównie jest na żylaki odbytu, ale na nogi też dają. Ma któraś z Was żylaki może na nodze i coś bierze? W ogóle to polecana maści, ale na nie mam uczulenie. A na uczulenia mogę sobie brać tylko wapno, od wielkiego dzwonu Claritine. No i muszę za dietę się brać, bo coś za szybko tyć zaczęłam.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Na żylaki tylko pijawki! Ale teraz chyba nie możesz
najki, w invimedzie też jest o wiele taniej niż w invikcie jak coś.
Podziel się: