reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U nas w klinice pierwszy transfer w cenie icsi nieważne czy ET czy crio. Sam crio transfer 1200zl a cała procedura 6300zl. West dobrze pamietam?
Słuchajcie która się leczy w invimedzie, tam są po transferze trzy weryfikacje bety prawda? Ktoś kiedyś opowiadał że tak wcześnie robił badanie? Pamiętacie?

Ja byłam w Invimedzie i faktycznie 3 weryfikacje są , ja miałam w 3dpt , 6 dpt i 10 dpt jeśli blastocysta a 2-3 dniowy zarodek to pierwszy raz po 5 dniach .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cała procedura wyszła 8040?

To za imsi. Za icsi 7520. Wejdź na stronę novum i tam masz cennik i przy cenie się klika i jest wyszczególnione co wchodzi w sklad pakietu. Wiadomo ze leki swoja droga ale wizyty podczas stymulacji i transferu wliczone są. No i ewentualnie mrożenie dochodzi.

To za imsi. Za icsi 7520. Wejdź na stronę novum i tam masz cennik i przy cenie się klika i jest wyszczególnione co wchodzi w sklad pakietu. Wiadomo ze leki swoja droga ale wizyty podczas stymulacji i transferu wliczone są. No i ewentualnie mrożenie dochodzi.
Dzięki. A leki? tak mniej więcej ?

Na żylaki tylko pijawki! Ale teraz chyba nie możesz :)

najki, w invimedzie też jest o wiele taniej niż w invikcie jak coś.

Jak podchodziłam w Invimedzie to najpierw musiałam wpłacić 4,5 tys zaliczki ( mowię o rządówce ) z tego 1,5 tys zwrócili wiec wyszło 3 tys a w invikcie stymulacja wyszła 800 zł , nie wiem skąd taka różnica skoro jest refundacja . No chyba ze gonal taki drogi .

Jak podchodziłam w Invimedzie to najpierw musiałam wpłacić 4,5 tys zaliczki ( mowię o rządówce ) z tego 1,5 tys zwrócili wiec wyszło 3 tys a w invikcie stymulacja wyszła 800 zł , nie wiem skąd taka różnica skoro jest refundacja . No chyba ze gonal taki drogi .

Zaliczka w rządówce?Nie czaję ;D W invikcie też mnie tanio wyniosła stymulacja, w Krakowie w sumie też.

Ze co?zaliczka? W rządowym programie.?
Gonal w penie okolo 1400 zl.

reklama
Ja za sam zabieg i mrożenie zapłaciłam 7800 nie licząc pakietu wizyt stymulacyjnych za 650zl i badania estradiolu po 45zl i wszystkie leki około 1000zl a wcześniej badania moje z 2000 i męża z 1500 wiec wyjdzie napewno ponad 10000 tys ;( musiałabym policzyć)

Do góry