Przestań, przestań. się ciesz, że dobry budowlaniec z Ciebie i taki pokoik zorganizowałas. Mi to tylko pisanie bajek zostało i mężowi buziaka sprzedaj za te "stanie" na wysokości zadaniano i pewno do wtorku bedzie z 18 mialo,az strach sie bac
reklama
iga2421
Fanka BB :)
Laski-
endo ma 12 mm,wszystko wyglada TOP
moj M. jak to powiedzial"stanal na wysokosci zadania" i wraca juz do domu.
Strawbelko,mysle ze powinnas teraz dbac o ciaze a nie zastanawiac sie nad forma podawania leku
Prolutex jest gesty i dlatego troche nieprzyjemny w uzyciu,ja robilam go zawsze powoli i bylo mi wszystko jedno,boli czy nie wazne po co to robilam
O wiele lepiej sie wchlania,nie przechodzi przez watroba,tylko od razu do krwiobiegu.
Bralam 1 dziennie,zastepuje do 8 dowcipnych globulek.
Anne ale super. Dobrze ze twoj M sie postaral. Ja zawsze pytalam mojego jak bylo na oddawaniu a on tylko "wez przestan"
A transfer kiedy?
agatek28
Tak czekali zawsze do 5 dobyA chcieli wam mrozic w 5 dobie? Nam zamrozili w 3.
G
Gość
Gość
Annemarie ja cos czuje w kosciach ze za chwile bedziesz sie cieszyc ciaza
Anne no piękna poduszeczka dla kropka [emoji3]
A dla męża wielkie brawa [emoji106][emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A dla męża wielkie brawa [emoji106][emoji5]
iga2421
Tak czekali zawsze do 5 doby
Boje sie tylko ze nie przezyje rozmrozenia. Chociaz zamrozili tego najbardziej wyrywnego w 3 dobie mial juz 6 komorek a te co mialam podane byly 4 komorkowe to jak blastki sa 8 komorkowe to juz nie duzo mu brakuje i moze da rade...
agatek28
Napewno da rade!!! :-) :-) :-)Boje sie tylko ze nie przezyje rozmrozenia. Chociaz zamrozili tego najbardziej wyrywnego w 3 dobie mial juz 6 komorek a te co mialam podane byly 4 komorkowe to jak blastki sa 8 komorkowe to juz nie duzo mu brakuje i moze da rade...
annemarie
Anne ale super. Dobrze ze twoj M sie postaral. Ja zawsze pytalam mojego jak bylo na oddawaniu a on tylko "wez przestan"
A transfer kiedy?
wtorek,albo sroda
reklama
Boje sie tylko ze nie przezyje rozmrozenia. Chociaz zamrozili tego najbardziej wyrywnego w 3 dobie mial juz 6 komorek a te co mialam podane byly 4 komorkowe to jak blastki sa 8 komorkowe to juz nie duzo mu brakuje i moze da rade...
Kochana nie bój żaby , na pewno da rady ! [emoji6]
Podziel się: