malutkikaczorek
Fanka BB :)
Strawbelka gratulacje tez juz bym chciała testować a ja jeszcze przed transferem ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nova ,nawet powinno superDzień dobry
Strawbelka gratulacje - tak trzymać!!!
Dziewczyny, czy plamienie implantacyjne może być koloru beżowego? Chciałabym w nie wierzyć, ale może to tylko pobożne życzenia.
Nova ,nawet powinno super
Nova wydaje mi sie ze moze byc.Dzień dobry
Strawbelka gratulacje - tak trzymać!!!
Dziewczyny, czy plamienie implantacyjne może być koloru beżowego? Chciałabym w nie wierzyć, ale może to tylko pobożne życzenia.
Ja też miałam blady beż. Pamiętaj, że nie każda musi mieć widoczne plamienia. Niektóre dziewczyny nie miały plamień.Ale czytam wszędzie, że bywa koloru ciemnego, brązawego, albo czerwonego, natomiast u mnie bladziutki beż.
Ale czytam wszędzie, że bywa koloru ciemnego, brązawego, albo czerwonego, natomiast u mnie bladziutki beż.
A do mnie @ nie chce przyjść