ewelin86
Fanka BB :)
To uwierz Teraz czas na CiebieEwelin nawet nie wiesz jak się cieszę ale z drugiej strony nie wierzę że to już się zaczęło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To uwierz Teraz czas na CiebieEwelin nawet nie wiesz jak się cieszę ale z drugiej strony nie wierzę że to już się zaczęło
Komercyjnie podchodzimy.Zawsze wydawało mi się, że trzeba mieć skończone 35 lat, żeby 2 podać. A jednak okazuje się, że nie koniecznie. Ale czy Wy na fundusz czy komercyjnie podchodzicie, bo to może też mieć znaczenie.
Może też zależy jaka historię choroby macie
co to znaczy? i jaka różnica?Tylko to je jest chyba znieczulenie ogólne tylko sedacjia .Przynajmniej u mnie
Poczytałam Wasz przemyślenia o nastawieniu i od dziś planuję znaleźć w sobie trochę więcej optymizmu. Bo ja się doluję bez sensu jak jeszcze nic nie wiadomo. A jutro moj zarodek zaczyna implantację
Ja tez dziś 4dpt kiedy testujesz? Ja mam tez same czarne myśli ale wlanie planuje to zmienić
Też sie bałam hiperki. Przeczytałam o niej chyba wszystko a jak doszło do tego że mnie dopadła nawet nie bylam tego świadoma. [emoji4] Tak więc nie ma się czym martwić. Co ma być to będzie [emoji6] Pozatym hiperke da sie wyleczyć.Ja za 1 stymulacja do in vitro bałam się hipetki wszystko wszystkiego innego byłam świadoma . Ale nie brałam pod uwagę ze nie będzie jajek tak się bałam hipetki że aż jajka się wystraszyly i nie było żadnego teraz myślę jak będzie hiperka to będzie przeżyje nie ja pierwsza nie ostatnia. ....dawki mam większe niż ostatnio
I tu spisz i tu śpisz . Wiesz co nie wiem dokładnie ale znieczulenie ogólne kojarzy mi się bardziej z operacjia a sedacjia to takie szybkie spanie. Np. Ostatnio do gastroskopi też bralam sedacjie bo po co się męczyć wychodzę z takiego złożenia .A
co to znaczy? i jaka różnica?
Ogolne to chyba z intubacja jest.I tu spisz i tu śpisz . Wiesz co nie wiem dokładnie ale znieczulenie ogólne kojarzy mi się bardziej z operacjia a sedacjia to takie szybkie spanie. Np. Ostatnio do gastroskopi też bralam sedacjie bo po co się męczyć wychodzę z takiego złożenia .
Mój mąż też gada do brzucha .....Też sie bałam hiperki. Przeczytałam o niej chyba wszystko a jak doszło do tego że mnie dopadła nawet nie bylam tego świadoma. [emoji4] Tak więc nie ma się czym martwić. Co ma być to będzie [emoji6] Pozatym hiperke da sie wyleczyć.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom