reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zawsze wydawało mi się, że trzeba mieć skończone 35 lat, żeby 2 podać. A jednak okazuje się, że nie koniecznie. Ale czy Wy na fundusz czy komercyjnie podchodzicie, bo to może też mieć znaczenie.
Może też zależy jaka historię choroby macie
Komercyjnie podchodzimy.
Podalam jej dowod i mowie ze 80 jestem. A ona 3 razy sie pytala czy mam skonczone 35lat.
Natalia spytaj sie lepiej swojego lekarza jak to jest zebys przy transferze problemow nie miala z zarodkami. Niech tam najwyzej cos w Twojej karcie napisze ze musza byc podane 2 albo cos.
Ja sie bardzo zdziwilam jak tak dopytywala o te 35 lat.
Historia choroby, 2 poronienia, niedrozne jajowody, immunologia, nasienie takie sobie, poczatki endometriozy, niskie amh.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Poczytałam Wasz przemyślenia o nastawieniu i od dziś planuję znaleźć w sobie trochę więcej optymizmu. Bo ja się doluję bez sensu jak jeszcze nic nie wiadomo. A jutro moj zarodek zaczyna implantację;)

Ja tez dziś 4dpt:) kiedy testujesz? Ja mam tez same czarne myśli ale wlanie planuje to zmienić:)

Lekarz zalecil 26 kwietnia, ale czy dotrwam... ? Jak sobie wyliczylas ta implantacje ?

Ja za 1 stymulacja do in vitro bałam się hipetki wszystko wszystkiego innego byłam świadoma . Ale nie brałam pod uwagę ze nie będzie jajek tak się bałam hipetki że aż jajka się wystraszyly i nie było żadnego :errr: teraz myślę jak będzie hiperka to będzie przeżyje nie ja pierwsza nie ostatnia. ....dawki mam większe niż ostatnio
Też sie bałam hiperki. Przeczytałam o niej chyba wszystko a jak doszło do tego że mnie dopadła nawet nie bylam tego świadoma. [emoji4] Tak więc nie ma się czym martwić. Co ma być to będzie [emoji6] Pozatym hiperke da sie wyleczyć.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Uwaga, uwaga!! Trwa sezon pozytywnych bet 

KWIECIEŃ

19: Natalia89 - wizyta genetyczna i ewentualny start z zastrzykami
19: Malina780 - betowanie
19: Rada - III betowanie
19: butterfly1331 - pogląd w czasie stymulacji

20: Anika - wizyta u gin prowadzacej ciążę
20: Martini - wizyta u gin prowadzacej ciążę
20: pisanka89 - II betowanie
20: westaice - usg przed crio
20: malutkikaczorek - kontrola stymulacji
21: Falka203 - usg przed crio
21: pisanka89 - wizyta pecherzykowa
22: Piska23 - betowanie
22: onadlaniego - usg prenatalne w I trymestrze
22: Mgs82 - betowanie
22: malutkikaczorek - kontrola stymulacji
22: kasia_basia - wizyta pecherzykowa
23: agatek - wizyta u gin prowadzącego ciaze
25: monika1134 - wstępny transfer
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
25: Truskawka89 - betowanie
25: malutkikaczorek - punkcja
25: butterfly1331 - podgląd w czasie stymulacji
26: Nova-2016 - betowanie
27: Hess - usg polowkowe
27: ewelina86 - wizyta pecherzykowa
28: martka83 - wizyta pecherzykowa 
28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej
29: annemarie - usg i badanie endo
29: Natalia89 - podgląd w czasie stymulacji

MAJ
Annemarie - transfer  
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: szila09 - wizyta u gin prowadzącego ciaze
5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę
12: Ewa651 - usg polowkowe
13: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 

reklama
Też sie bałam hiperki. Przeczytałam o niej chyba wszystko a jak doszło do tego że mnie dopadła nawet nie bylam tego świadoma. [emoji4] Tak więc nie ma się czym martwić. Co ma być to będzie [emoji6] Pozatym hiperke da sie wyleczyć.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż też gada do brzucha .....
Baloniku mój malutki rosnij duży okrąglutki ha ha ha
Albo na dzieciaczki trzymać się mocno mamusi bo Was mamusia zbije. .....
Czasem się do niego śmieje ze dzieci się chyba mnie boją. ......

Do góry