reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej pytanko mam czy twardy wydęty brzuch to normalne po transferze ja mam coraz większy twardszy i wyglądam jakbym już była w 6 miesiącu nie mówiac o piersiach jak mnie moja mama zobaczyła po tygodniu to sie przerazila ze to tak widać może coś jest nie tak

reklama
Ja mówię już do pęcherzyków żeby pięknie rosły .
1 stymulacji zero a na 2 druga idę z nastawieniem ze pięknie obrodze bo jak nie ja to kto. Świadomość mam ze może się nie udać ze mogę nie mieć dzieci . Ale 3 próby podejmę zrobię co lekarze karzą a będzie co będzie . Oka sobie nie wyjme.
Ja też gadalam do pęcherzyków :) pewnie dlatego tyle uroslo haha :)

Ja mówię już do pęcherzyków żeby pięknie rosły .
1 stymulacji zero a na 2 druga idę z nastawieniem ze pięknie obrodze bo jak nie ja to kto. Świadomość mam ze może się nie udać ze mogę nie mieć dzieci . Ale 3 próby podejmę zrobię co lekarze karzą a będzie co będzie . Oka sobie nie wyjme.
Super i tak trzymaj!!! Ja też miałam gdzieś tam z tylu głowy myśli że sie nie uda. Jak czytałam że dziewczyny mialy po 4-5 transferów i nic to bralam pod uwage ze wyszlam na wojnę i że może potrwać trochę póki wygram.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej pytanko mam czy twardy wydęty brzuch to normalne po transferze ja mam coraz większy twardszy i wyglądam jakbym już była w 6 miesiącu nie mówiac o piersiach jak mnie moja mama zobaczyła po tygodniu to sie przerazila ze to tak widać może coś jest nie tak
Ja też tak miałam. Prawdopodobnie masz hiperstymulacje.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

bo to nie boli. Tylko masz uczucie że zaraz pękniesz. Ciężko ruszać się i wykonywać skłony. Ja tak miałam. Prof powiedział że mam lekką hiperke i że sama minie. Masz zaparcia?
Ja brałam ulgix ale możesz też użyć czopków glicerynowych to trochę Ci ulży. Ale najlepiej jak przy wizycie zapytasz lekarza co masz robić.Lekka diea, śliwki suszone, activia itp też Ci troche ulżą :)

Ja wzdęcie zaczęłam mieć 5 dni po transferze i mam do dzisiaj. Dopiero zaczęła mi się cofać. U mnie były takie objawy jak pisałam. Zaparcia, wzdęcia, balon zamiast brzucha. Oczywiście nie mówię że masz hiperkę ale masz podobne objawy. Ile już dni masz taki wzdęty brzuch? Kiedy masz kolejną wizytę?

reklama
To ja tez sie czuję jakbym miała pęknąć i mam straszne zaparcia... Nie wiedziałam ze to objawy lekkiej hiperki, ale pierwszy raz jestem az taki balon po stymulacji.

Do góry