reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej Dziewczyny ! Ja tu nowa. Ile Wy już tu napisałyście...Trzymam kciuki za wszystkie,trzymajcie też za mnie. W przyszłym cyklu invitro...Zobaczymy jak będzie. Powiedzcie mi bo trochę dużo do czytania, muszę ogarnać forum,jak z endometriozą i invitro? Udaje się czy marne szanse?...
Witaj. Ja tez mam endometrioze,IV stopnia. Pierwsze crio mi się nie udało ale walczę dalej. Powodzenia!

Dziewczyny wiem, że to normalne i zarazem głupie pytanie :p
Ale czy może mnie boleć brzuch jak na @ albo coś podobnego? Bo w sumie to teraz się zastanawiam czy to na @ czy coś innego mnie boli. No i tymi plamieniami się zaczynam martwić. Z jednej strony wiem, że moga się pojawiać. Ale w końcu się udało i teraz ten strach czy to tylko chwilowe i czy minie. Pewnie organizm się przystosowuje jak i ciało. Ale jakoś boję się. Niby do @ jeszcze kilka dni, a już plamienia. Mam nadzieję, że to przez aplikator albo to po zagnieżdżeniu dopiero teraz się oczyszcza.
Sorki, że tak smętnie przed snem, ale obawa

Idę spać, bo padam już :)
Dobranoc i spokojnej nocy :*

Ewelin ja juz kilka razy tu pisałam, że bóle jak na @ miałam cały I trymestr. Non stop na nospie jechałam. Plamienia brązowe to stara krew, moze byc po zagnieżdżeniu, po użyciu aplikatora, niektore kobiety mają je w dniach spodziewanej @ jako "przestawianie sie" organizmu na tryb ciazowy. Musisz teraz włączyć pozytywne myślenie i uwierzyć że maluszek rośnie i rozwija sie prawidłowo. Wiem, że cieżko, bo teraz bedziesz cały czas myślec czy tam w brzuszku wszystko w porządku, ale im mniej stresu i zmartwień tym lepiej dla kruszynki!

reklama
Uwaga, uwaga!! Zaczynamy sezon ostrego betowania 

KWIECIEŃ

16: Truskawka89 - transfer
16: Rada - II betowanie
16: rybka14 - transfer

18: Bety72 - betowanie
18: martka83 - II betowanie
18: ewelin86 - II betowanie
18: kasia_basia - II betowanie
18: szila09 - wizyta pecherzykowo- serduszkowa
18: westaice - wizyta i dalszy plan dzialania