reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny wiem, że to normalne i zarazem głupie pytanie :p
Ale czy może mnie boleć brzuch jak na @ albo coś podobnego? Bo w sumie to teraz się zastanawiam czy to na @ czy coś innego mnie boli. No i tymi plamieniami się zaczynam martwić. Z jednej strony wiem, że moga się pojawiać. Ale w końcu się udało i teraz ten strach czy to tylko chwilowe i czy minie. Pewnie organizm się przystosowuje jak i ciało. Ale jakoś boję się. Niby do @ jeszcze kilka dni, a już plamienia. Mam nadzieję, że to przez aplikator albo to po zagnieżdżeniu dopiero teraz się oczyszcza.
Sorki, że tak smętnie przed snem, ale obawa

Idę spać, bo padam już :)
Dobranoc i spokojnej nocy :*
Hej ja jak miałam plamienia to dostałam więcej liteiny

Zrobiłam Dzisiaj test że względu na.imieniny Julii w kalendarzu :) 2 lata temu sobie powiedziałam że jak będzie dziewczynka będzie Julka :) a jak mąż będzie wolał to będzie Anulka! JULKA! Lulka (pies)! :)

Wiesz zanim jeszcze zaszlam w ciążę to przysnil mi się sen ze będziemy mieli dziewczynke i będzie miała na imię Ola i tak miało być no i z Oli wyszedł Antoś:-D

Wiesz zanim jeszcze zaszlam w ciążę to przysnil mi się sen ze będziemy mieli dziewczynke i będzie miała na imię Ola i tak miało być no i z Oli wyszedł Antoś:-D
Mąż to się o chłopaka modli :) ale może jak będą bliźniaki będzie parka :) i tak do wtorku czekam na betę.. Jedynie.co.mnie martwi to ten.bol kręgosłupa.

Mąż to się o chłopaka modli :) ale może jak będą bliźniaki będzie parka :) i tak do wtorku czekam na betę.. Jedynie.co.mnie martwi to ten.bol kręgosłupa.

Mnie bolały plecy ale to się zaczęło gdzies w 6 tc i lekarka nastraszyla mnie ze może bo zostac ze mną przez cala ciążę a ja ledwie chodziłam bo bol aż do nogi promieniowal. Ale ze później musiałam leżeć to jakos mi przeszło i bole pleców pojawiły się dopiero w III trymestrze ale to juz z obciążenia.

Mnie bolały plecy ale to się zaczęło gdzies w 6 tc i lekarka nastraszyla mnie ze może bo zostac ze mną przez cala ciążę a ja ledwie chodziłam bo bol aż do nogi promieniowal. Ale ze później musiałam leżeć to jakos mi przeszło i bole pleców pojawiły się dopiero w III trymestrze ale to juz z obciążenia.
Ja mam od 4 dni ale.taki.bol zawsze mi towarzyszy przed @ więc.wiedzialam że coś mi puchnie w środku :) we wtorek się potwierdzi czy miałam.racje ;)

Dużo dziewczyn tu pisze ze odczuwa bole jak na @ ale to ze tak boli wcale nie musi oznaczać @ tylko zmiany jakie zachodzą w organizmie. Jak by nie bylo to duże przemeblowanie się dzieje.

reklama
Boję się że ten test to jakiś fake... Bo mam go pół roku...na początku nawet testowa była słaba :/ oby dobrze wskazywał. Nawet nie wiem jaka jego.czulosc bo.nie było napisane :/

Do góry