reklama
ewciaewcia
Początkująca w BB
Hej ja jak miałam plamienia to dostałam więcej liteinyDziewczyny wiem, że to normalne i zarazem głupie pytanie
Ale czy może mnie boleć brzuch jak na @ albo coś podobnego? Bo w sumie to teraz się zastanawiam czy to na @ czy coś innego mnie boli. No i tymi plamieniami się zaczynam martwić. Z jednej strony wiem, że moga się pojawiać. Ale w końcu się udało i teraz ten strach czy to tylko chwilowe i czy minie. Pewnie organizm się przystosowuje jak i ciało. Ale jakoś boję się. Niby do @ jeszcze kilka dni, a już plamienia. Mam nadzieję, że to przez aplikator albo to po zagnieżdżeniu dopiero teraz się oczyszcza.
Sorki, że tak smętnie przed snem, ale obawa
Idę spać, bo padam już
Dobranoc i spokojnej nocy :*
iga2421
Fanka BB :)
Zrobiłam Dzisiaj test że względu na.imieniny Julii w kalendarzu 2 lata temu sobie powiedziałam że jak będzie dziewczynka będzie Julka a jak mąż będzie wolał to będzie Anulka! JULKA! Lulka (pies)!
Wiesz zanim jeszcze zaszlam w ciążę to przysnil mi się sen ze będziemy mieli dziewczynke i będzie miała na imię Ola i tak miało być no i z Oli wyszedł Antoś
pisanka89
Mąż to się o chłopaka modli ale może jak będą bliźniaki będzie parka i tak do wtorku czekam na betę.. Jedynie.co.mnie martwi to ten.bol kręgosłupa.Wiesz zanim jeszcze zaszlam w ciążę to przysnil mi się sen ze będziemy mieli dziewczynke i będzie miała na imię Ola i tak miało być no i z Oli wyszedł Antoś
iga2421
Mąż to się o chłopaka modli ale może jak będą bliźniaki będzie parka i tak do wtorku czekam na betę.. Jedynie.co.mnie martwi to ten.bol kręgosłupa.
Mnie bolały plecy ale to się zaczęło gdzies w 6 tc i lekarka nastraszyla mnie ze może bo zostac ze mną przez cala ciążę a ja ledwie chodziłam bo bol aż do nogi promieniowal. Ale ze później musiałam leżeć to jakos mi przeszło i bole pleców pojawiły się dopiero w III trymestrze ale to juz z obciążenia.
pisanka89
Ja mam od 4 dni ale.taki.bol zawsze mi towarzyszy przed @ więc.wiedzialam że coś mi puchnie w środku we wtorek się potwierdzi czy miałam.racjeMnie bolały plecy ale to się zaczęło gdzies w 6 tc i lekarka nastraszyla mnie ze może bo zostac ze mną przez cala ciążę a ja ledwie chodziłam bo bol aż do nogi promieniowal. Ale ze później musiałam leżeć to jakos mi przeszło i bole pleców pojawiły się dopiero w III trymestrze ale to juz z obciążenia.
G
Gość
Gość
Pisanka najwazniejsze zeby zdrowe byly! A czy chlopiec czy dziewczynka...bedziecie szczesliwi tak samoMąż to się o chłopaka modli ale może jak będą bliźniaki będzie parka i tak do wtorku czekam na betę.. Jedynie.co.mnie martwi to ten.bol kręgosłupa.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: