reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

NOVA przepraszam, że odpisuje dopiero teraz ale czekałam na telefon od lekarza. Ja myślałam, że wyniki takie sobie on stwierdził, że bardzo ładne, więc tego się trzymam. 2 kwietnia mam już IV weryfikację, czyli będziemy sprawdzać czy jest pęcherzyk, a potem jak wszystko dobrze pójdzie będzie V i sprawdzanie czy bije serce.
Jeżeli chodzi o dni to dziś jest 10 dpt.

reklama
Fostipur 225 + menopour 75 co dzień .
Podejrzenie ze organizm wytworzył przeciwciała na lek bo byłam 2 razy już stymulowana fostipur 75 do stymulacji i reakcjia była aż za duża .Jestem też 4 miesiące po operacji wycięcia wodniaka z jajowodem i 2 torbieli endometrialnych. Amh przed operacjia 5.6 miesiąc po operacji 1.2 teraz 4 miesiące po 1.6 wraca do siebie ....
Miesiąc przerwy od stymulacji zmienia mi leki większe dawki i zobaczymy co wyprodukuje. Aaa zostawili mi 1 torbiel endometrialna bo była źle umieszczona duże szkody dla jajnika trzeba by było zrobić. Miała chyba 1 cm po stymulacji zamiast jajek urosła ona i ostatnio miała 4 cm
a ten wodniak nie był w jajniku, i razem z nim nie usinieto trochę rezerwy? bo moim zdaniem AMH już nie wróci do stanu sprzed operacji. Dobrze ze wcześniej było wysokie AMH to teraz jest z czego stymulować:-) A dawki maksymalne niby stymulacje można nawet do 14dni prowadzić. a ty jak masz endometrioze to powinnas isc długim protokołem, a szłaś krótkim? czy był gonapeptyl? albo cos podobnego? Powiem, ze patowa sytuacja, dobrze ta torbiel to nie czynnosciowa bo moglaby zaburzyć stymulacje. Nie jest źle, a będzie jeszcze lepiej:-) potrzebna jest tylko jedna dobra komórka:-)

reklama
Do góry