reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny, Jestem 6 dni po transferze, bili mnie brzuch jak bym miała zaraz dostać okres i kluja mnie jajniki. zarodek w 5 dobie był klasy BL 1.2.2 Nie Wiem ci myśleć, zaczynam schizowac, że coś złego się dzieje..Czy któraś z Was miała też takie objawy, a potem było ok? pozdrawiam
hormony daja o sobie znac, czasem to dobry objaw:-) nie ma co rokować na tym etapie. No inie panikuj jak bys plamień dostała bo to może być plamienie implantacyjne:-)

reklama
Nic tyko się ...... bez stymulacji wszystko pięknie na stymulacji strajk .fochy organizmu .Mam 32 lata leczę się w Madrycie
bo tekomórki to nie te same co w naturalnym cyklu, bo natura wie lepiej:-p ale nie takie przypadki na forum zaskoczyły. U mnie byłodwrotnie dużo komorek przy niskich dawkach = niska jakość.

Tatus już zrobił skrzynie dla bliźniaków
2016-03-21 20.44.02.jpg

Załączniki

• 2016-03-21 20.44.02.jpg
    2016-03-21 20.44.02.jpg
    125,8 KB · Wyświetleń: 853
Wiem wiem jestem przyglupem :p ale co to znaczy mężczyźni z OAT? Własnie sprawdzilam M ma w nasieniu z tych nieprawidłowych 99% nieprawidłowych zbudowanych główek i akrosomu, podobno to najczęstsza nieprawidłowosc i dr mówił że patrząc na caly wynik nie ma się co martwić a jednak nazwalas to teratospermia :/
Etam przygłupem, taka wiedza niepotrzebna dopóki maz nie jest chory, albo ty:-p terato oznacza ze jest dużo form patologicznych, więcej niż przewidują to normy np. kruger'a. Normy się cały czas obnizaja bo okazuje się, ze nasienie się pogarsza ale i tak naprawdę facet z 5mln plemników mozebyc płodny :-p a oat to oligoasthenoteratospermia. Mało plemników oligo, kiespko ruchliwych astheno i dużo form patologicznych terato-.

Dzięki Kate:-) Postaram się :-) Tylko to czekanie mnie wykańczanie:-S Jeszcze 10 dni do testu, ale mam nadzieję że jakoś zleci, porobiło już porządki we wszystkich półkach i szufladach w domu, wczoraj nawet choć nie cierpię pracowałam:-)) Wstaje o 6 rano bo już spać nie mogę, biorę psa i na spacer i po świeże bułki lecę, mąż zachwycony, jak wstaje to śniadanko gotowe pies wprowadzony, no żyć nie umierać :-) Nie znoszę czekania więc czas organizuje tak ze sama siebie przechodzę:-) Ale dzięki temu jakoś te dni lecą :-)

reklama
Do góry