reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ogloszenia matrymonialne!!!
,dostalam pozwolenie na wypaplanie:

Nasza kochana Westi juz w domku!!! na razie odpoczywa,jak ochlonie po wszystkim oczywiscie ze szczegolami Wam opowie. Pan doktor skomenotwal,ze rozbila bank ,taki genialny wynik. Zarodeczek 5AA juz sie mebluje.:):):):)
Luzuj sie kochana i odpoczywaj,pewno jednym okiem zagladasz;););)

WEST, GRATULACJE :) !!! MARZENIE... :)

jest art. naukowy link wrzucałam kiedyś:-)
anika to 50/50:-) ale będzie baba:-p because I said so!
monia może jakiś naturals się trafi:-):-) jak Hess:-)

Szczerze mówiąc na to liczę:p bo u mnie chyba bardziej to jest możliwe niż akurat fart z in vitro;p no chyba, że genetyka, ale to byłby cios poniżej pasa...

Też wyczuwam u Aniki babę ;)

Aniołkowa Mama - wow 17 tydz!!! Jeszcze chwila i poczujesz pierwsze kopniaki :) Ja właśnie poczułam w 17/18 tyg

Agatek No czekam z ogromną niecierpliwoscią!! Wsłuchuje sie w swoje ciało zawsze wieczorem po kolacji, ale nic. Czekam chyba tak samo jak na betę albo pierwszy scan :-) No i juz nie dam rady ukryć, że to opuchlizna spożywcza, bo mi wywaliło brzuszek typowo ciążowy

Agatek No czekam z ogromną niecierpliwoscią!! Wsłuchuje sie w swoje ciało zawsze wieczorem po kolacji, ale nic. Czekam chyba tak samo jak na betę albo pierwszy scan :-) No i juz nie dam rady ukryć, że to opuchlizna spożywcza, bo mi wywaliło brzuszek typowo ciążowy
Kochana sprobuj zjesc cos slodkiego np kawalek czekolady, batona i sie poloz, rece na brzuszek i moze poczujesz. U mnie to dzialalo :-) moj malz specjalnie po batoniki mi biegal bo jadlam w duzych ilosciach ;) potem mi przeszlo, bo kopniaki byly na porzadku dziennym

ale tu ciekawostek można się dowiedzieć :-) :)
jest art. naukowy link wrzucałam kiedyś:-)
anika to 50/50:-) ale będzie baba:-p because I said so!
monia może jakiś naturals się trafi:-):-) jak Hess:-)
a łożysko masz na przedniej ścianie? jeśli tak to ciężko będzie już poczuć, ja tam już coś czułam ale tak delikatnie, ze nie byłam w stanie ogarnąć że to to:-) ale sa plusy nocna aktywność dziecia nie zaburza Ci snu, no i w razie upadku dziec ma amortyzacje:-) ale niestety ruchy czuje się słabiej..

Wiec ja nie moglam miec lozyska ma przedniej scianie, bo jak szlam spac to moj maly tak wariowal ze w zasadzie nie dalo sie spac... byl mega aktywny

reklama
Do góry