reklama
agatek28
Fanka BB :)
Kate bylabym mega szczesliwa, mam juz prawie 2,5 letniego synka, fajnie jakby sie trafiła coreczka! :-) ale jak bedzie drugi chlopiec to tez bede baaardzo szczesliwaagatek duza szansa ze to baba:-) im szybciej rozwijające się blastki tym więcej chłopaków np. 5AA to w 70% chłopcy a 3AA to chyba 60% dziewczynki.
no kur... czak jak genetyka jest ok, albo immunologia przeciwcała p/c jajnikowe/komórkowe itp.. niszcza oocyty chyba ale nie znam się:-( na immuno. A te dawki hormonów to w sumie 300 jednostek to bardzo dużo, może być tak jak z hess wysoki estradiol i niszczy oocyty.
To się okaże, zrobiłam tylko kariotypy, bo chyba tylko z tego coś może wyjść jeśli chodzi o niepłodnosć. Immunologia ok, wszystkie przeciwciała zrobiłam. Może tak być faktycznie, to zauważyłam.. Cyrk... Będę go prosić o ivf na cyklu naturalnym, albo minimalnie stymulowanym..
MagdaM33
agatek duza szansa ze to baba:-) im szybciej rozwijające się blastki tym więcej chłopaków np. 5AA to w 70% chłopcy a 3AA to chyba 60% dziewczynki.
ale tu ciekawostek można się dowiedzieć
Ewunka
Na razie jeszcze nie mam jajek 25 kwietnia kontrola usg po 14 dniach antykow i stymulacjia . Zależy jakiej będą jakości zarodki jak wogole będą może podamy 3 szt zobaczymyewunka kiedy masz transfer? dwóch szkrabów? ja miałam pierwszy transfer podwójny i mimo dwóch zarodków beta 0, to trzeba mieć pecha.
anika11
Kate, ja mam teraz blastke 3 coś tam zobaczymy!agatek duza szansa ze to baba:-) im szybciej rozwijające się blastki tym więcej chłopaków np. 5AA to w 70% chłopcy a 3AA to chyba 60% dziewczynki.
reklama
Podziel się: