reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Olusja, jak będzie ten pecherzyk zoltkowy, to powinno być dobrze ;) a jeśli nie, to byc może być za wcześnie.
Ja w Medart ;) ale ivf miałam w gamecie w rzgowie

Olusja ładna beta :) gratulacje:) Aż mi łezka poleciała z Twojego szczęścia:rofl2: Czyżby bliźniaki :biggrin2: Nie martw się, bo tak jak pisała Ann "to mogą być resztki krwi po implantacji, pozostałości po ostatnim okresie" itp.

u mnie w pracy to samo, siedzimy we trzy, każda z @...
co chwile inna zaczyna wyzywać , a to na męża, a to na nadchodzące święta i podróże od domu do domu (to akurat ja) a to na wiatr wpadający do pokoju...
w tym wszystkim siedzi jeden facet, ze słuchawkami na uszach cały Boży dzień... hmmm ciekawe dlaczego...:biggrin2:
Co za brak empatii z jego strony :p no na prawdę...

Jak ja mam @ to M ucieka jak najdalej ode mnie :p chociaż pierwszy dzień zawsze prześpię, więc ma spokój :D Ale huśtawkę hormonów w tedy mam, że masakra. Bez noża nie podchodź :D :p

reklama
Do góry