reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ile podejsc macie juz za soba???a moze zostan z nami,chyba latwiej to wszystko przetrwac:-) :-) :-) :-)
To moje drugie podejście. Z pierwszego miałam pobrane 5 komórek, 3 się rozpadły, 2 zostały podane, ale niestety nie udało się. Później regeneracja psychiczna, fizyczna, zmiana lekarza i kolejny start. Pobrano mi 12 komórek, 10 się zapłodniło, 6 zamrożono (5 z 3 doby i jedna blastka) a dwie podano.

reklama
To moje drugie podejście. Z pierwszego miałam pobrane 5 komórek, 3 się rozpadły, 2 zostały podane, ale niestety nie udało się. Później regeneracja psychiczna, fizyczna, zmiana lekarza i kolejny start. Pobrano mi 12 komórek, 10 się zapłodniło, 6 zamrożono (5 z 3 doby i jedna blastka) a dwie podano.

Czyli szykuja sie blizniaki?:-) :)

To bardzo ładny wynik,a macie zdiagnozowana przyczyne niepłodności?

Olusia, witaj:) tak jak dziewczyny piszą, dopóki to beżowe albo brązowe lekko to nie ma powodów do paniki:) jakie leki przyjmujesz? Czy chcesz być wpisana do naszego forumowego kalendarza? :)

Olusia, witaj:) tak jak dziewczyny piszą, dopóki to beżowe albo brązowe lekko to nie ma powodów do paniki:) jakie leki przyjmujesz? Czy chcesz być wpisana do naszego forumowego kalendarza? :)
Pewnie, że chcę być wpisana :) Napewno z Wami przestanę tak panikować :)
Przyjmuję Luteinę 3x1, Duphaston 3x1, Acatar 1x1, Inofolic 2x1, Witaminę D 1x1 i Medrol 2x1.

Dzis mniejszy ruch w interesie, ale kciuki wielkie jak zwykle! 

Marzec

18: Foote - I weryfikacja
18: Rachciachciach -wizyta wyznaczajaca punkcje

19: westaice - info w sprawie Kropkow 
19: marzen - wizyta przed stymulacja
21: marluna - wizyta w klinice
21: Foote - II weryfikacja
21: Olusja - wizyta pecherzykowa
22: Rada: kontrola stymulacji
22: Anika - usg prenatalne
22: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę w szpitalu
23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
23: Nova - beta w 8dpt 
24: ma_rta- usg Malucha
25: Foote - III weryfikacja i wysoka beta!!
25: agatek - kropkowe usg
26: martka83 - usg przed crio
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze

KWIECIEŃ
4: Hess- usg w Novum
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
7: Madzionga - podglądanie Maluszkow
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami