Olusja1987
Fanka BB :)
Przy pierwszym podejściu Fostimon 2x150IU, przy drugim Puregon 1x150IU.Czym Cię stymuliwali w 1 i 2 stymulacji. ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przy pierwszym podejściu Fostimon 2x150IU, przy drugim Puregon 1x150IU.Czym Cię stymuliwali w 1 i 2 stymulacji. ?
A będzie już wiadomo, czy jajo nie jest np. puste?Olusja, dowiesz się, ze pecherzyk jest w macicy ulokowany i powinien być pevherzyk zoltkowy w środku
A Ty?W Invimedzie.
Może spróbuj brac cały kompleks witamin? Jest w tym generalnie co potrzeba i w odpowiednich dawkach, chybaSorki, że się wetne. Ann ostatnio o Wit. Pisalysmy. Wybieram się do apteki zaraz po magn b6 (z polecenia forumowego) i myślę nad żelazem jakimś. Cos?
Co za brak empatii z jego strony no na prawdę...u mnie w pracy to samo, siedzimy we trzy, każda z @...
co chwile inna zaczyna wyzywać , a to na męża, a to na nadchodzące święta i podróże od domu do domu (to akurat ja) a to na wiatr wpadający do pokoju...
w tym wszystkim siedzi jeden facet, ze słuchawkami na uszach cały Boży dzień... hmmm ciekawe dlaczego...
ja w 2dc miałam 6,30Kobietki FSH w 1dc wynosi u mnie
5, 26 czy nie za niskie?