reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Ja bodajże 360 za leki po pierwszej wizycie ale nie jestem pewna. Większość była na refundację. Ale nie pamiętam ile puregon kosztował, ale gonapeptyl był droższy napewnoDziewczyny poradzcie mi bo jutro chyba będę już miała zlecone leki do stymulacji i chciałam się dowiedzieć jak się przygotować z kasą. Z tego co wiem refundacja nam powinna się należeć .
ewelin86
No noTo może z torbami nie pójdę od razu
Olusja1987
Jakby któraś z Was potrzebowała, to mam do oddania 2 opakowania Puregonu 600.
Rachciachciach
Zaciekawiona BB
Heja.
Foote a moze weryfikacje w gdyni rano robilas? Kobitka jedna robila, moze to ty??
U mnie punkcja w poniedzialek. Na oko jest 17-18 komorek. Ja juz sie nie moge ruszac.
Transfer kwiecien/maj.
Foote a moze weryfikacje w gdyni rano robilas? Kobitka jedna robila, moze to ty??
U mnie punkcja w poniedzialek. Na oko jest 17-18 komorek. Ja juz sie nie moge ruszac.
Transfer kwiecien/maj.
ewelin86
No to dużo jajek wychodowałaś Nieźle też bym chciała tyle Do poniedziałku niech Twoje komórki się nie ruszają nigdzie, mają dotrwać do punkcji Trzymam już kciukasyHeja.
Transfer kwiecien/maj.
reklama
Foote
Rachciach tak dziś rano koło 0800
Podziel się: