reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja jeszcze raz bede podchodzic i jak sie nie uda to mysle ze w tym roku bedzie to ostatnie podejscie. Bo nie bedzie nas stac finansowo bo ja robie prywatnie a cena jest ogromna.
My też prywatnie juz 3 podejście niestety są to ogromne koszty, ale czego się nie robi, żeby mieć małego szkraba. Niestety my na rzadowy wogole nie startowalismy, bo i tak nie mieliśmy żadnych szans.

reklama
Husann i Wolczynski robil Ci punkcje i transfer? Bo to chyba on jest szefem w szpitalu na oddziale co??
Punkcje robił mi dr Sola a transfer to juz Wołczyński. A jakie bralas leki do stymulacji i po transferze. Bo jak tu czytalalam to kazdy mial tak duzo. A czy ty jestes z okolic Białego?

Punkcje robił mi dr Sola a transfer to juz Wołczyński. A jakie bralas leki do stymulacji i po transferze. Bo jak tu czytalalam to kazdy mial tak duzo. A czy ty jestes z okolic Białego?
Ja bralam puregon, potem menopur, no i cetrotide, ovitrelle + witaminy
A po punkcji lutinus 3x dziennie
W dzien transferu (5doba) gonapeptyl
I nadal witaminy :-)

A Ty jak bylas stymulowana?
Ja do Bialegostoku mam ok 100 km, dojezdzam.
A Ty skad?

Wiec co klinika i lekarz to inne leki. Ja bylam na gonapetyl i gonal F a po transferze prolutex i oczywiscie wiatamimy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry