agatek28
Fanka BB :)
Husann, gdzie dokładnie? U ktorego lekarza? Bo jaa tez w Bialym :-) :-) :-)Dzien dobry. Lecze sie w Białym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Husann, gdzie dokładnie? U ktorego lekarza? Bo jaa tez w Bialym :-) :-) :-)Dzien dobry. Lecze sie w Białym
Optymizmu życzę .Ja mam dzisiaj jakis taki spadek mojej wiary, ze sie udalo :/ jakos tam mi smutno, zle, martwie sie o przyszlosc, boje sie testowac ach czemu to musi byc tak cholernie trudne? Czemu nie mozemy normalnie zajsc w ciążę??
Ja u dr Pierzynskiego :-) :-) on kiedys przyjmowal w Artemidzie, a punkcja i transfer w szpitalu na sklodowskiejLecze sie w artemidzie u prof. Wołczyńskiego. A ty u kogo i czy w tej samej kinice. Glowa do gory bedzie dobrze,trzymam kciukasy.
Dokladnie tak jak piszesz. A czy ty jestes na rzadawym czy prywatnie. A gdzie ten Pierzynski przyjmuje.Ja u dr Pierzynskiego :-) :-) on kiedys przyjmowal w Artemidzie, a punkcja i transfer w szpitalu na sklodowskiej
Ja jestem prywatnie, niestety na rzadowy program juz sie nie zalapalam, ach zycie... 3 lata temu (w marcu 2013) z kolei nie chcielismy czekac na rzadowy program i tez robilismy prywatnie, a teraz to program nie poczekal na nas :/Dokladnie tak jak piszesz. A czy ty jestes na rzadawym czy prywatnie. A gdzie ten Pierzynski przyjmuje.
Ja ze swojego jestem mega zadowolona :-) jak postanowilismy startowac znowu to tylko u niego.Agatek28 co do lekarza to na poczatku mialam obawy bo ciezko mi bylo sie dogadac,ale teraz jest super i jestem zadowolona.