reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurde uwielbiam Was czytać dziewczyny, Jestem bardziej bierną forumowiczką ale po kilka razy dziennie Was podglądam, uśmiecham kiedy Wam się udaje i przeżywam kiedy nie wychodzi ale wiem i wręcz jestem przekonana że to tylko chwilowa porażka i zaraz będzie tak jak powinno..:yes:

raźniej zawsze weselej :) powiem wam szczerze ze jestem szcześliwa ze jednak bedziemy miec In Vitro bo jakieś rok temu nie dawali nam wgl szans na In Vitro lekarz powiedzial nam ze jedynie zostaje nam bank nasienia lub adopcja :( przenieslismy sie do innej kliniki i wkoncu usłyszeliśmy pierwszy raz od 3 lat ze jednak jest szansa :)

Dostajesz tabletki anty, żeby wyciszyć prace jajników. Po skończeniu tabletek pojawiasz się z @ na wizyte no i od wizyty zaczynasz stymulację, która pomaga w zwiększeniu jajeczek potrzebnych do zapłodnienia

jeszcze ja! jeszcze ja! :)
za kilka dni powinna przyjść @ i od 2dc zaczynam tabletki :) 14.03 mam wizytę

małycud witaj:) jaki u Was jest problem?

raźniej zawsze weselej :) powiem wam szczerze ze jestem szcześliwa ze jednak bedziemy miec In Vitro bo jakieś rok temu nie dawali nam wgl szans na In Vitro lekarz powiedzial nam ze jedynie zostaje nam bank nasienia lub adopcja :( przenieslismy sie do innej kliniki i wkoncu usłyszeliśmy pierwszy raz od 3 lat ze jednak jest szansa :)
Niestety u mnie tylko bank nasienia pozostał, ale jeżeli w tym roku się nie uda to będziemy starać się o adopcje. Mój M bardziej wierzy niż ja, bo ja już się w tamtym roku podałam. Ale odpoczelam trochę od tego wszystkiego i znów wracam do gry :)

reklama
Do góry