reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ewelin - ja zaczynam Antki dopiero ale ja bede szła długim protokołem.

Malina - ja 15 mam wizytę z wynikami badań i rozpisanie leków. Czystość pochwy wyszła mi słabo, pp ciazy ciagle sie do mnie cos przyplątuje, teraz brałam masę leków na poprawę i 10 idę powtórzyć badanie, mam nadzieje ze bedzie juz ok. W poniedziałek na krew jadę, juz tez zaczynam schizować żeby tam cos nie wyszło.

Megi a zdążysz z czystością do 15go? Nie martw się na zapas wynikami, Ja o tym nie myślałam chociaż mimo tego że jest się raczej pewnym że np nie ma się HIV to lekki stresik przy odbieraniu wyniku przeszedł przez żołądek hehe

Megi tez ostatnio robiłam badania, tez się bałam ze coś się zmieniło. Nie martw się niepotrzebnie. Ja teraz czekam na wymaz PCR i dalej wyniku nie mam i się stresuje. Może w pon będzie.

reklama
Megi a zdążysz z czystością do 15go? Nie martw się na zapas wynikami, Ja o tym nie myślałam chociaż mimo tego że jest się raczej pewnym że np nie ma się HIV to lekki stresik przy odbieraniu wyniku przeszedł przez żołądek hehe
Tak to prawda. Jest stresie przy odbieraniu wyników. Ja na szczęście przez internet patrzyłam wyniki i później porównywałem z ubiegłym rokiem :) a mój M tylko krzyczał, żeby nie martwić się :)

Do góry