ewelin86
Fanka BB :)
To będziemy miały tylko kilka dni różnicyEwelin to ja po Tobie jakoś zacznę stymulację, tak mi chyba wyjdzie mam nadzieję ale to pewnie zależy od mojego wyciszania się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To będziemy miały tylko kilka dni różnicyEwelin to ja po Tobie jakoś zacznę stymulację, tak mi chyba wyjdzie mam nadzieję ale to pewnie zależy od mojego wyciszania się
Niestety u mnie tylko bank nasienia pozostał, ale jeżeli w tym roku się nie uda to będziemy starać się o adopcje. Mój M bardziej wierzy niż ja, bo ja już się w tamtym roku podałam. Ale odpoczelam trochę od tego wszystkiego i znów wracam do gryraźniej zawsze weselej powiem wam szczerze ze jestem szcześliwa ze jednak bedziemy miec In Vitro bo jakieś rok temu nie dawali nam wgl szans na In Vitro lekarz powiedzial nam ze jedynie zostaje nam bank nasienia lub adopcja przenieslismy sie do innej kliniki i wkoncu usłyszeliśmy pierwszy raz od 3 lat ze jednak jest szansa