reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Boje się jak diabli, już się ucieszyłam, ale widzę, że coś jest nie tak:( No ale nic nie zrobię, muszę przeczekać:(
Powiem Ci tak,na tym forum z wielkich Bet byly juz tez poronienia,z mniejszych niz twoja rodzily sie zdrowe dzieci.Mozliwe ,ze zarodek zaimplantowal sie dzien pozniej?wszystko jest mozliwe,przyrost po 4 dniach jest poprawny.trzymaj sie i odzywaj:-)

Goja222 tak jak kobitki piszą lec jutro na betę,może choć ciut się uspokoisz. Potem skontaktuj się z lekarzem i wszystko się wyjaśni. Tak jak nasza Anne pisze zostań z nami, pisz o swoich emocjach my cie wysłuchamy ;)) ale przede wszystkim wierz mocno ;)))

Agatek to jest moja czwarta ciąża i za każdym razem inna. Nie masz co porównywać do poprzednich transferów. Cierpliwość ci pozostaje :yes:

Edenlyne kciuki za was jutro i czekamy na zdjęcia tych kruszynek!!!

Dziękuję Anne. :* Ostatni posiłek zjedzony . I próbuje zasnąć i nie mogę.. Jesteśmy z M przerażeni.. :szok:Ostatnia noc kiedy mam je jeszcze w brzuszku.. JJuż wiem że będę za tymi chwilamittęsknić kiedy w nim wariuja. Pewnie wszystko dotrze do mnie gdy je usłyszę... A póki co strach i obawa przed cc i czy wszystko z nimi dobrze będzie...
Buziaki dla Was :*** i jeszcze raz dziękuję za kciukasy. Odezwę się gdy tylko będę mieć możliwość i neta. ;-) ;)

hej kobitki!
ja tak na szybkości...bo chwilowo jestem odcięta od kompa. A w TEFLONIE ciężko Was ogarnąć :p

moniś wierzę w Twoje jajca. Nie ilość, a jakość. Ten rok miał być lepszy - i będzie kochana:*
kachna myślami z Tobą!!!!! jeju strasznie zaciskam kciuki za Ciebie i maluchu. Myśle o Was w ciągu dnia w ogóle..
Eden to Twój dzień! KCIUKI kochana! zdrówka dla maluchów! A dla Ciebie jak najmniej bólu i szybkiego dojścia do siebie!

A u mnie?
DZWONILI Z KLINIKI! co prawda nie miałam jak odebrać a później nie złapałam koordynatorki...ale Pani na infolinii powiedziała, że....
ZACZYNAMY NOWE PODEJŚCIE !!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! oszalałam ze szczęścia!!! Dziś się dowiem szczegółów! :D

Pozdro!

reklama
hej kobitki!
ja tak na szybkości...bo chwilowo jestem odcięta od kompa. A w TEFLONIE ciężko Was ogarnąć :p

moniś wierzę w Twoje jajca. Nie ilość, a jakość. Ten rok miał być lepszy - i będzie kochana:*
kachna myślami z Tobą!!!!! jeju strasznie zaciskam kciuki za Ciebie i maluchu. Myśle o Was w ciągu dnia w ogóle..
Eden to Twój dzień! KCIUKI kochana! zdrówka dla maluchów! A dla Ciebie jak najmniej bólu i szybkiego dojścia do siebie!

A u mnie?
DZWONILI Z KLINIKI! co prawda nie miałam jak odebrać a później nie złapałam koordynatorki...ale Pani na infolinii powiedziała, że....
ZACZYNAMY NOWE PODEJŚCIE !!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! oszalałam ze szczęścia!!! Dziś się dowiem szczegółów! :D

Pozdro!
No kochana wkoncu się doczekalas; )) jak tylko wrócisz daj sprawozdanie; )) trzymam kciuki z całych sił za super pozytywne wiadomości; )))

Do góry