reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Agatek a jak wszystko wiesz to powiedz dlaczego przy pierwszej ciazy nie mialam zadnych objawow a przy drugiej umieralam z bólu brzucha?????jak to jest?:p

reklama
Hej :) według mnie przyrost jest ok, ale niech inne dziewczyny się wypowiedzą, bo wiedzą więcej na ten temat :) Tu masz jak powinien wyglądać przyrost:
  • 66% w ciągu 48 godzin w przedziale do 1 200 mIU/ml
  • 114% w ciągu 72 godzin w przedziale do 1 200 mIU/ml
  • podwojenie w ciągu 96 godzin w przedziale 1 200 — 6 000 mIU/ml
  • w późniejszej ciąży przyrost może być jeszcze niższy
Troche się gubię w tym liczeniu, to jest dobrze czy nie ?? Pomóżcie proszę dziewczyny:( już nie wiem co myśleć.W dniu 25.02. (8 dzień po transferze) zrobiłam 1 badanie beta hcg, wynik - 15,62. Kolejne badanie zrobiłam 29.02. wynik wyniósł 49,33.

Troche się gubię w tym liczeniu, to jest dobrze czy nie ?? Pomóżcie proszę dziewczyny:( już nie wiem co myśleć.W dniu 25.02. (8 dzień po transferze) zrobiłam 1 badanie beta hcg, wynik - 15,62. Kolejne badanie zrobiłam 29.02. wynik wyniósł 49,33.

Z własnego doświadczenia: Moja pierwsza beta 30 druga 54 i niestety biochemiczna trzecia beta juz około 20. Mysle ze powinnaś wykonać kolejne badanie i sprawdzic czy rośnie nadal czy spada

Zrobila bym jutro na twoim miejscu jeszcze raz Bete,nie licz za duzo bo oszalejesz z niepewnosci,ten pierwszy przyrost jest moim zdaniem poprawny.:-)

reklama
Do góry