reklama
agatek28
Fanka BB :)
Kochana zaciskam kciuki za pozytywa!!!! :*Dzisiaj 7dptw Pt jade na betke
![]()
agatek28
Wszystko wiem tylko na temat wlasnego cialaAgatek a jak wszystko wiesz to powiedz dlaczego przy pierwszej ciazy nie mialam zadnych objawow a przy drugiej umieralam z bólu brzucha?????jak to jest?![]()
A tak serio wiem wiem, kazda ciaza - inne objawy. Brak objawow to tez objaw
Troche się gubię w tym liczeniu, to jest dobrze czy nie ?? Pomóżcie proszę dziewczynyHejwedług mnie przyrost jest ok, ale niech inne dziewczyny się wypowiedzą, bo wiedzą więcej na ten temat
Tu masz jak powinien wyglądać przyrost:
- 66% w ciągu 48 godzin w przedziale do 1 200 mIU/ml
- 114% w ciągu 72 godzin w przedziale do 1 200 mIU/ml
- podwojenie w ciągu 96 godzin w przedziale 1 200 — 6 000 mIU/ml
- w późniejszej ciąży przyrost może być jeszcze niższy
annemarie
Te faze niestety trzeba przetrwac,kiedy robisz Bete?Wszystko wiem tylko na temat wlasnego ciala![]()
A tak serio wiem wiem, kazda ciaza - inne objawy. Brak objawow to tez objaw
Troche się gubię w tym liczeniu, to jest dobrze czy nie ?? Pomóżcie proszę dziewczynyjuż nie wiem co myśleć.W dniu 25.02. (8 dzień po transferze) zrobiłam 1 badanie beta hcg, wynik - 15,62. Kolejne badanie zrobiłam 29.02. wynik wyniósł 49,33.
Z własnego doświadczenia: Moja pierwsza beta 30 druga 54 i niestety biochemiczna trzecia beta juz około 20. Mysle ze powinnaś wykonać kolejne badanie i sprawdzic czy rośnie nadal czy spada
agatek28
Dopiero 10.03 i chyba sikanca zrobieTe faze niestety trzeba przetrwac,kiedy robisz Bete?
annemarie
Zrobila bym jutro na twoim miejscu jeszcze raz Bete,nie licz za duzo bo oszalejesz z niepewnosci,ten pierwszy przyrost jest moim zdaniem poprawny.:-)Troche się gubię w tym liczeniu, to jest dobrze czy nie ?? Pomóżcie proszę dziewczynyjuż nie wiem co myśleć.W dniu 25.02. (8 dzień po transferze) zrobiłam 1 badanie beta hcg, wynik - 15,62. Kolejne badanie zrobiłam 29.02. wynik wyniósł 49,33.
reklama
Dziękuję. staram sie nie denerwować, ale łatwo nie jest....to czekanie jest chyba najgorszeZrobila bym jutro na twoim miejscu jeszcze raz Bete,nie licz za duzo bo oszalejesz z niepewnosci,ten pierwszy przyrost jest moim zdaniem poprawny.:-)
Podziel się: