reklama
agatek28
Fanka BB :)
Kochana zaciskam kciuki za pozytywa!!!! :*Dzisiaj 7dpt w Pt jade na betke
agatek28
Wszystko wiem tylko na temat wlasnego cialaAgatek a jak wszystko wiesz to powiedz dlaczego przy pierwszej ciazy nie mialam zadnych objawow a przy drugiej umieralam z bólu brzucha?????jak to jest?
A tak serio wiem wiem, kazda ciaza - inne objawy. Brak objawow to tez objaw
Troche się gubię w tym liczeniu, to jest dobrze czy nie ?? Pomóżcie proszę dziewczyny już nie wiem co myśleć.W dniu 25.02. (8 dzień po transferze) zrobiłam 1 badanie beta hcg, wynik - 15,62. Kolejne badanie zrobiłam 29.02. wynik wyniósł 49,33.Hej według mnie przyrost jest ok, ale niech inne dziewczyny się wypowiedzą, bo wiedzą więcej na ten temat Tu masz jak powinien wyglądać przyrost:
- 66% w ciągu 48 godzin w przedziale do 1 200 mIU/ml
- 114% w ciągu 72 godzin w przedziale do 1 200 mIU/ml
- podwojenie w ciągu 96 godzin w przedziale 1 200 — 6 000 mIU/ml
- w późniejszej ciąży przyrost może być jeszcze niższy
annemarie
Te faze niestety trzeba przetrwac,kiedy robisz Bete?Wszystko wiem tylko na temat wlasnego ciala
A tak serio wiem wiem, kazda ciaza - inne objawy. Brak objawow to tez objaw
Troche się gubię w tym liczeniu, to jest dobrze czy nie ?? Pomóżcie proszę dziewczyny już nie wiem co myśleć.W dniu 25.02. (8 dzień po transferze) zrobiłam 1 badanie beta hcg, wynik - 15,62. Kolejne badanie zrobiłam 29.02. wynik wyniósł 49,33.
Z własnego doświadczenia: Moja pierwsza beta 30 druga 54 i niestety biochemiczna trzecia beta juz około 20. Mysle ze powinnaś wykonać kolejne badanie i sprawdzic czy rośnie nadal czy spada
agatek28
Dopiero 10.03 i chyba sikanca zrobieTe faze niestety trzeba przetrwac,kiedy robisz Bete?
annemarie
Zrobila bym jutro na twoim miejscu jeszcze raz Bete,nie licz za duzo bo oszalejesz z niepewnosci,ten pierwszy przyrost jest moim zdaniem poprawny.:-)Troche się gubię w tym liczeniu, to jest dobrze czy nie ?? Pomóżcie proszę dziewczyny już nie wiem co myśleć.W dniu 25.02. (8 dzień po transferze) zrobiłam 1 badanie beta hcg, wynik - 15,62. Kolejne badanie zrobiłam 29.02. wynik wyniósł 49,33.
reklama
Dziękuję. staram sie nie denerwować, ale łatwo nie jest....to czekanie jest chyba najgorsze jutro powtórze ale wynik w piątek pewnie dopieroZrobila bym jutro na twoim miejscu jeszcze raz Bete,nie licz za duzo bo oszalejesz z niepewnosci,ten pierwszy przyrost jest moim zdaniem poprawny.:-)
Podziel się: