reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Edenlyne dziś wasz dzień :)będą dwie małe rybeńki zodiakalne, albo może kijaneczki jak to w Przepisie na życie było ;););) powodzenia i żeby wszystko poszło bezpiecznie i szczęśliwie

Najki super, takie wyczekiwanie musi zaowocować czymś, a raczej kimś pięknym czyt. bobaskiem :)

reklama
Edenlayn, to dziś :) życzę szybkiego i bezproblemowego rozwiązania. Dużo sił dla Ciebie i zdrowia dla całej Waszej Trójki :) będzie się działo :)))

Kachna, daj znać po badaniu! Cały czas o Was myślę. Patrzę na przykład Edrnlayn i wierzę, że i u Was sukces będzie!!!

Najki, to jest wiadomość z rana!!!! Cieszę się, jakby to mnie dotyczyło!:) ale ekstra!

Agatek, ja dziś oficjalnie zaczynam 10tc, a do toalety w nocy nie wstaje i zadnych wiekszych objawów nie miałam. To naprawdę indywidualną kwestia ;)

Madzionga, jak Twój brzuch? Kiedy masz wizytę?

Edenlayn - kochana powodzenia!!!! :-) nie stresuj sie, cesarka to chwila moment i po balu, i bedziesz miala swoje cudownosci juz na swiecie :-)
Cc nie jest taka zla, fakt boli, ale czym szybciej wstaniesz i zaczniesz dreptac tym lepiej dla Ciebie, poprostu szybciej dojdziesz do siebie :-) :-) :-)
Trzymam kciuki!
Pamietaj to jest najwazniejszy i najpiekniejszy dzien w Twoim zyciu

Dziewczyny mam pytanie , czy w cyklu po hiperce nadal produkuje się wiele pęcherzyków? Jestem w połowie cyklu i od wczoraj bolą mnie oba jajniki, czuje jakby tam się coś ostro działo

Dziewczyny mam pytanie , czy w cyklu po hiperce nadal produkuje się wiele pęcherzyków? Jestem w połowie cyklu i od wczoraj bolą mnie oba jajniki, czuje jakby tam się coś ostro działo
NIE dostałaś antykoncepcji na wyciszenia. ? Koleżanka po hiper dostała opakowanie antykoncepcji w następnym cyklu hormony na stymulację endometrium i wtedy transfer udany .

Chyba nie produkuje się już wiele ale nadal może być tam nieźłe zamieszanie i chyba to normalne że dokuczają. Tak mi sie wydaje ale to tylko moja teoria

Ostatnia edycja:
Ja w oczekiwaniu na środę zapadną decyzjie co dalej ......
Czy operacjia czy kolejna stymulacja i jaka bo na poprzednia zero reakcji. .... czy najpierw antykoncepcja i czekanie by torbiel się zmniejszył . Spodziewam się dawki dla konia :cool:.Przy in vitro czekanie to chyba coś do czego poprostu v trzeba się przyzwyczaić :biggrin2:

reklama
Do góry