reklama
annemarie
Fanka BB :)
Powiem Ci tak,na tym forum z wielkich Bet byly juz tez poronienia,z mniejszych niz twoja rodzily sie zdrowe dzieci.Mozliwe ,ze zarodek zaimplantowal sie dzien pozniej?wszystko jest mozliwe,przyrost po 4 dniach jest poprawny.trzymaj sie i odzywaj:-)Boje się jak diabli, już się ucieszyłam, ale widzę, że coś jest nie tak No ale nic nie zrobię, muszę przeczekać
24magda09
Goja222 tak jak kobitki piszą lec jutro na betę,może choć ciut się uspokoisz. Potem skontaktuj się z lekarzem i wszystko się wyjaśni. Tak jak nasza Anne pisze zostań z nami, pisz o swoich emocjach my cie wysłuchamy ) ale przede wszystkim wierz mocno ))
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Agatek to jest moja czwarta ciąża i za każdym razem inna. Nie masz co porównywać do poprzednich transferów. Cierpliwość ci pozostaje
Edenlyne kciuki za was jutro i czekamy na zdjęcia tych kruszynek!!!
Edenlyne kciuki za was jutro i czekamy na zdjęcia tych kruszynek!!!
Edenlayn
Dziękuję Anne. :* Ostatni posiłek zjedzony . I próbuje zasnąć i nie mogę.. Jesteśmy z M przerażeni.. Ostatnia noc kiedy mam je jeszcze w brzuszku.. JJuż wiem że będę za tymi chwilamittęsknić kiedy w nim wariuja. Pewnie wszystko dotrze do mnie gdy je usłyszę... A póki co strach i obawa przed cc i czy wszystko z nimi dobrze będzie...
Buziaki dla Was :*** i jeszcze raz dziękuję za kciukasy. Odezwę się gdy tylko będę mieć możliwość i neta.
Buziaki dla Was :*** i jeszcze raz dziękuję za kciukasy. Odezwę się gdy tylko będę mieć możliwość i neta.
najki
hej kobitki!
ja tak na szybkości...bo chwilowo jestem odcięta od kompa. A w TEFLONIE ciężko Was ogarnąć
moniś wierzę w Twoje jajca. Nie ilość, a jakość. Ten rok miał być lepszy - i będzie kochana:*
kachna myślami z Tobą!!!!! jeju strasznie zaciskam kciuki za Ciebie i maluchu. Myśle o Was w ciągu dnia w ogóle..
Eden to Twój dzień! KCIUKI kochana! zdrówka dla maluchów! A dla Ciebie jak najmniej bólu i szybkiego dojścia do siebie!
A u mnie?
DZWONILI Z KLINIKI! co prawda nie miałam jak odebrać a później nie złapałam koordynatorki...ale Pani na infolinii powiedziała, że....
ZACZYNAMY NOWE PODEJŚCIE !!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! oszalałam ze szczęścia!!! Dziś się dowiem szczegółów!
Pozdro!
ja tak na szybkości...bo chwilowo jestem odcięta od kompa. A w TEFLONIE ciężko Was ogarnąć
moniś wierzę w Twoje jajca. Nie ilość, a jakość. Ten rok miał być lepszy - i będzie kochana:*
kachna myślami z Tobą!!!!! jeju strasznie zaciskam kciuki za Ciebie i maluchu. Myśle o Was w ciągu dnia w ogóle..
Eden to Twój dzień! KCIUKI kochana! zdrówka dla maluchów! A dla Ciebie jak najmniej bólu i szybkiego dojścia do siebie!
A u mnie?
DZWONILI Z KLINIKI! co prawda nie miałam jak odebrać a później nie złapałam koordynatorki...ale Pani na infolinii powiedziała, że....
ZACZYNAMY NOWE PODEJŚCIE !!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! oszalałam ze szczęścia!!! Dziś się dowiem szczegółów!
Pozdro!
reklama
24magda09
No kochana wkoncu się doczekalas; )) jak tylko wrócisz daj sprawozdanie; )) trzymam kciuki z całych sił za super pozytywne wiadomości; )))hej kobitki!
A u mnie?
Pozdro!
Podziel się: