reklama
dzieki przed transferem myślałam, że po pozytywne becie będę spokojna...a tymczasem beta urosła, pierwsze usg niby tez o.k, przede mna drugie a Ja ciągle niespokojna....czy to kiedykolwiek minie?Marta, trzymam kciuki za ♡
annemarie
Fanka BB :)
Kochane!
Jeszcze jedno pytanie. Jak to jest w ciąży bliźniaczej? Jak rośnie beta? Nigdzie nie mogę niczego takiego znaleźć
Ja tez sie tym tematem zajmuje i nie moge zadnych konkretow znalezc,wrrr jedyne co Ci moge powiedziec dziewczyny z blizniakami z innego forum w12-14 dpt startuja z Beta ok 400-600 i ida od razu w tysiace.
Masz idealny przyrost w ciazy pojedynczej i to juz jest powod zeby pod sufit skakac,a co bedzie mialo byc to i i tak bedzie
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Mam 5dniowego zarodka
Agatek mi test sikany wyszedł w 6dpt a betę mi zrobili w 8dpt. Ja miałam podaną 6-dniową blastocystę i czułam bardzo wyraźnie zagnieżdżanie na drugi dzien po transferze.
Ja w 12dpt miałam betę ponad 200 i lekarz powiedział, ze ciąża bliźniacza...na pierwszym usg okazało się, że jest tylko jeden zarodek...Nie ma zasady na to...Lekarze mówią, że czasem jeden zarodek "wchłania" ten drugi, słabszy.Ja tez sie tym tematem zajmuje i nie moge zadnych konkretow znalezc,wrrr jedyne co Ci moge powiedziec dziewczyny z blizniakami z innego forum w12-14 dpt startuja z Beta ok 400-600 i ida od razu w tysiace.
Masz idealny przyrost w ciazy pojedynczej i to juz jest powod zeby pod sufit skakac,a co bedzie mialo byc to i i tak bedzie
reklama
Staram się jak moge myśleć tylko o pozytywach...Trzeba zrobic wszystko, zeby przetrwać te pierwsze 12 tyg...Przede mną jeszcze 5Szczerze Marta? Chyba nie... Ale zacznij sobie wizualizowac tylko dobre rzeczy i to na przekór wszystkiemu! Ja na pierwszym usg tez serduszka nie widzislam,na druhim juz tak. U Ciebie tez tak bedzie
Podziel się: