reklama
anika11
Fanka BB :)
Ja już po wizycie
Dziewczyny, Kropek wygląda już jak Ludzik i ładnie dziecko zdaniem Pani doktor niestety krwiak nie odpuszcza, więc dalsze leżenie, leki i spokój... kolejna wizyta 13.03, a po świętach genetyczne
Dobrej niedzieli 
Dziewczyny, Kropek wygląda już jak Ludzik i ładnie dziecko zdaniem Pani doktor niestety krwiak nie odpuszcza, więc dalsze leżenie, leki i spokój... kolejna wizyta 13.03, a po świętach genetyczne
Dobrej niedzieli 
MartiniM
Odpoczywaj duzo i relaxuj sie teraz to najwazniejsze i ciesz sie z tym ze kropka masz ze soba Bedzie dobrze - musi byc !Ja już po wizycie
Dobrej niedzieli 
NOVA-2016
Wrzucam(dzieki Najeczce ) klasyfikacje zarodkow do Naszego Slownika
Moja klinika stosuje chyba inna klasyfikację. Dostałam protokół i zarodki opisane są:
bl3. 1.2
bl1
bl4.1.1
bl2
bl4.3.2
Nijak to nie pasuje do opisu ze slownika. Jak to czytac?
najki
Dziewczyny kojarzycie dokładniej co zmieniła ustawa o iv ?
westaice szczegóły tutaj:
Link do: 1 listopada 2015 r. chodzi w życie ustawa o in vitro
Link do: Od listopada 2015: in vitro nie dla samotnych kobiet - Analizy i komentarze, NL Aktualności - Czytaj - zdrowie.abc.com.pl
A osobiście, odczułam to jedynie dodatkowymi badaniami, które były również dodatkowo płatne..
anika to chyba dobre wieści, prawda? )) super, że maluch pięknie rośnie i jest dzielny!!! A krwiak odpuści...innego wyjścia nie ma!
nova oznaczenie zarodków ze słownika, to takie najbardziej popularne. Używane najczęściej. O klasyfikacji, jak Twoja, pierwszy raz słyszę. Na pewno jest to jakieś określenie blastocysty. Kate by pewnie wiedziała
annemarie
Ja tak zawsze mialam po Prolutexie.Czy kiedys Was swedzila skora na brzuchu? Mam wrazenie ze to po zastrzykach , ale biore je juz nie pierwszy raz a pierwszy tak mam
MartiniM
Tez przyjmuje Prolutex wiec moze i dlatego , w dodatku pewnie jakos zle ulozylam igle i jakis guziołek mi wyskoczyłJa tak zawsze mialam po Prolutexie.
reklama
annemarie
Wszystko normalne,guzki tez mi sa znajome,masc z arniki i worek z lodem mi to pomagalo.Tez przyjmuje Prolutex wiec moze i dlatego , w dodatku pewnie jakos zle ulozylam igle i jakis guziołek mi wyskoczył
Podziel się: