reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja już po wizycie

Dziewczyny, Kropek wygląda już jak Ludzik i ładnie dziecko zdaniem Pani doktor niestety krwiak nie odpuszcza, więc dalsze leżenie, leki i spokój... kolejna wizyta 13.03, a po świętach genetyczne

Dobrej niedzieli 
Odpoczywaj duzo i relaxuj sie teraz to najwazniejsze ;) i ciesz sie z tym ze kropka masz ze soba ;) Bedzie dobrze - musi byc !

Dziewczyny kojarzycie dokładniej co zmieniła ustawa o iv ?

westaice szczegóły tutaj:
Link do: 1 listopada 2015 r. chodzi w życie ustawa o in vitro
Link do: Od listopada 2015: in vitro nie dla samotnych kobiet - Analizy i komentarze, NL Aktualności - Czytaj - zdrowie.abc.com.pl

A osobiście, odczułam to jedynie dodatkowymi badaniami, które były również dodatkowo płatne..

anika to chyba dobre wieści, prawda? :))) super, że maluch pięknie rośnie i jest dzielny!!! :) A krwiak odpuści...innego wyjścia nie ma!

nova
oznaczenie zarodków ze słownika, to takie najbardziej popularne. Używane najczęściej. O klasyfikacji, jak Twoja, pierwszy raz słyszę. Na pewno jest to jakieś określenie blastocysty. Kate by pewnie wiedziała ;) :)

Czy kiedys Was swedzila skora na brzuchu? Mam wrazenie ze to po zastrzykach , ale biore je juz nie pierwszy raz a pierwszy tak mam :(

Kazda klinika ma prawo do swoich oznaczen zarodkow(niestety)pacjentki nie maja byc zbyt dociekliwe i za duzo wiedziec.To co Kate opisala to najbardziej popularne.Nova,ty sie w Polsce leczysz?

reklama
Do góry