reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Najki ,adoptujemy komorki jajowe,zapladniaj armia mojego M. i czekaja az urosna do stadum blastocysty. 2 mam gwaranowane,jesli bedzie wiecej beda zamrazac.Mam 2 lata czasu ,zeby po nie wrocic,bo moze bede chciala jeszcze jedno dziecko,albo za pierwszym razem sie nam nie uda to mamy na krio transfery. W czechach jest zakaz adopcji zaplodnionych juz komorek,czyli albo oddamy je w celach naukowych ,zeby mogli na nich cwiczyc,albo robic kremy:( albo je po prostu wyleja do umywalki i tyle.Obydwie opcje sa straszne,ale na cos musielismy sie zdecydowac.Mam nadzieje,ze zadna nie bedzie konieczna,bo beda dwie piekne i to wystarczy nam do szczescia.

Teraz wszystko jasne:* Wybacz mam problemy z myśleniem z rana:p
Anne dla jasności - oczywiście, że nie będzie potrzeby, żeby je wylewać itd..obydwie się przyjmą i będą rosły razem z Tobą przez 9 miesięcy! Ściskam:*

Przy torbielach jest absolutny zakaz robienia stymulacji.Bo zaburzaja one prace jajnikow i oprocz tego przy stymulacji moga peknac i to ma juz bardzo oplakane efekty. Nie wiem,moze w Hiszpanii maja inne zdanie na ten temat.Dla mnie to nieodpowiedzialne.Po to sie robi kontrole cyst przed stymualcja ,zeby uniknac takiej sytuacji.
Ciagle mam nadzieje,ze to wszystko zle u Ewy zrozumialam.

Anne podziwiam wasza odwage a zarazem gratuluje decyzji. Jak mozesz myslec ze to moze nas nie interesowac??? Wszystkie w napieciu czekalysmy na twoja relacje!
teraz juz wszystko musi sie ulozyc i zycze wam dwoch slicznych szkrabow.
A moze i wiecej???:biggrin2:

reklama
Do góry