reklama
zatapiam smutki
Też jakbym czekała od nich na wieści to bym zatapiała.
Słuchaj, bo jak byłam ostatnio w Krakowie to babka z rejestracji mówiła ludziom przez tel., żeby dowiadywali się o miejsca pod koniec lutego. Może spróbujesz? A nóż widelec... Tam nie ma listy oczekujących po prostu przyjęli tych co trzeba i reszty nie zapisywali. Więc może akurat się coś zwolni... Chciałabym Ci jakoś pomóc. Części mówiła, że nie ma miejsc na pewno i, że kwalifikacji nie dostaną na pewno, ale słyszałam też jak mówiła też kilku osobom, żeby dowiadywać się pod koniec lutego. To było kurcze chyba za pierwszym razem jak tam byłam, ale może akurat.
anne, No tak fakt jest taki, że ta droga jest trochę inna, ale najważniejsze, że to czujecie. Myślę, że teraz jest trochę strachu, niepewności, ale później o tym zapomnisz w natłoku obowiązków, ząbkowań, itd, itp Myślę, że na pewno
najki
Fanka BB :)
Dzieki Monia :* na dniach będę mieć opis histeroskopii i wynik histopato + wynik fragmentacji DNA. Ostatnio dzwoniła do mnie koordynatorka z Invicty i powiedziała, że jak będę miała komplet dokumentów, to mam im wysłać to mailem. Tak zrobię i liczę, że wtedy już oddzwonią z konkretnym terminem...Wczoraj jeszcze na innym forum, dziewczyna czekająca na drugie podejście-jak ja, doczekała się telefonu i wizyty Więc, tfu tfu (coby nie zapeszyć!) liczę, że na dniach i do mnie zadzwonią..
Anne myślę podobnie jak Monia "... teraz jest trochę strachu, niepewności, ale później o tym zapomnisz..". Może teraz w głowie siedzą wątpliwości, ale jestem pewna, że jak już będziesz w ciąży, poczujesz, że dziecko jest tylko i wyłącznie WASZE. O reszcie zapomnisz.
Ściskam
Anne myślę podobnie jak Monia "... teraz jest trochę strachu, niepewności, ale później o tym zapomnisz..". Może teraz w głowie siedzą wątpliwości, ale jestem pewna, że jak już będziesz w ciąży, poczujesz, że dziecko jest tylko i wyłącznie WASZE. O reszcie zapomnisz.
Ściskam
Dzieki Monia :* na dniach będę mieć opis histeroskopii i wynik histopato + wynik fragmentacji DNA. Ostatnio dzwoniła do mnie koordynatorka z Invicty i powiedziała, że jak będę miała komplet dokumentów, to mam im wysłać to mailem. Tak zrobię i liczę, że wtedy już oddzwonią z konkretnym terminem...Wczoraj jeszcze na innym forum, dziewczyna czekająca na drugie podejście-jak ja, doczekała się telefonu i wizyty Więc, tfu tfu (coby nie zapeszyć!) liczę, że na dniach i do mnie zadzwonią..
DAJ BOŻE ZDROWIE, NIECH ZADZWONIĄ!
Ojej tylko chwile mnie nie było a tu 160 postów do nadrobienia [emoji16]
24magda09 piękna beta [emoji2]
Anne odważna kobieta z Ciebie ,ale pod Twoim serduszkiem bedzie Wasze wspólne i najbardziej wyczekiwane malenstwo .Strasznie mocno Wam kibicuje kochana [emoji8]
Ja wczoraj cały dzien "umierałam " nie wiem co to było ,ale miałam straszny bol oka i głowy tylko z jednej strony na początku a potem cała głowa ,do tego doszedł światłowstręt myślałam ,ze oszaleje .
24magda09 piękna beta [emoji2]
Anne odważna kobieta z Ciebie ,ale pod Twoim serduszkiem bedzie Wasze wspólne i najbardziej wyczekiwane malenstwo .Strasznie mocno Wam kibicuje kochana [emoji8]
Ja wczoraj cały dzien "umierałam " nie wiem co to było ,ale miałam straszny bol oka i głowy tylko z jednej strony na początku a potem cała głowa ,do tego doszedł światłowstręt myślałam ,ze oszaleje .
najki
Dorzucę Kochana obiecuje Tylkooo właśnie wrócił mój M z myjni i już mnie goni, że znów przy kompie siedzę, a mamy wolne i chce mnie gdzieś wyciągnąć. Więc na razie się wylogowuję, ale jak znajdę chwilę, że on się czymś zajmie, to dorzucę do pieca
ilka bidulko, typowa migrena
ilka bidulko, typowa migrena
Ewunka
Dobrze zrozumiałas mam torbiel endometriona .We wrześniu miałam operacjie wycięto 2 torbiele i jajowod z powodu wodniaka . I 1 torbiel mi zostawili bo miała 1 cm i strasznie ciężko było się do niej dostać nie chcieli uszkodzić jajnika .Stwierdzili ze więcej szkody niż zysku. Po operacji dostałam anty potem kazali odstawić by sprawdzić rezerwę jajnikowa po operacji . Przed miałam 5.6 po operacji 1.2 .Gdy byłam bez antykoncepcji torbiel urosła do 3 cm mimo to zaczęli Stymulacjie no bo co ? Znów operacjia ? Wybrali ze lepiej stymulować na dzień wczorajszy torbiel ma 4.7 na 3.5 . A organizm wytworzył przeciwciała i nie zareagował na stymulacjęEwunka,
skoryguj mnie bo chyba zle zrozumialam ,masz torbiel i lekarz zgodzil sie na stymulacje?
reklama
Ewunka
Ja torbiel powyżej 4 cm musiałam operować bo przy takiej nie jestem dopuszczona do in vitro .A jak wiadomo torbiel endometriona sama nie zniknieA co do torbieli ewy tez mnie to zastanawia. Ja przez torbiel musiałam pauzować cykle.
Podziel się: