reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Najki nie możesz tracić nadziei!! Nie wolno ci. Dla Ciebie tez wyjdzie słońce! Widzisz, że tu sie cuda dzieją!

A film "The secret" też polecam, ja codziennie sobie go stosuje

reklama
Jedyny Sekret jaki znam to ten od Chodakowskiej.
Ale właśnie znalazłam ten właściwy na cda, to pewnie sobie obejrzę i pójdę spać.
Tak minie kolejny dzień, potem noc, i znów dzień i noc...i może w końcu kuźwa zadzwonią i będę mogła zawalczyć :(

Ale właśnie znalazłam ten właściwy na cda, to pewnie sobie obejrzę i pójdę spać.
Tak minie kolejny dzień, potem noc, i znów dzień i noc...i może w końcu kuźwa zadzwonią i będę mogła zawalczyć :(
Kochana nie zamartwiaj się. Zobaczysz że i tobie się uda. Ja wczoraj totalna zalamka przestałam wierzyc po tych dwóch porazkach a tu dziś nagle taka niespodzianka. Dziewczyny na forum mnie doprowadziły do porządku. Wczoraj podniosły na duchu. Po to tu wszystkie jesteśmy aby się wspierać i słuchać naszych żali!! Jak dobrze pamiętam czekasz na tel.od kliniki aby podejść do crio w MZ? Jak u mnie się wszystko ułoży najchętniej oddała bym ci miejsce w Invimedzie.

Annemarie tak to nasze pierwsze podejście; \ bardzo się boje i martwie jak to będzie. Lekarz chce zrobić genetykę ponieważ armia mojego M jest poniżej 5mln;(
Martwie się stymulacja u mnie bo 2 razy miałam torbiele i nie wiem jak zareaguje. Ale jestem pozytywnie nastawiona czuje że się uda,;) taka babska intuicja

Może trochę snobistycznie, ale podsłyszałam ostatnio na korytarzu, ze przyszla dziewczyna po swoje crio bez refundacji, pomimo, ze wcześniejszy transfer miała na MZ. to byl koszt w Poznaniu jakies 1700 zlotych, więc może nie czekajcie jak stac Was na wydatek takiego rzędu....

Annemarie tak to nasze pierwsze podejście; \ bardzo się boje i martwie jak to będzie. Lekarz chce zrobić genetykę ponieważ armia mojego M jest poniżej 5mln;(
Martwie się stymulacja u mnie bo 2 razy miałam torbiele i nie wiem jak zareaguje. Ale jestem pozytywnie nastawiona czuje że się uda,;) taka babska intuicja
Powiem Ci szczerze,nie wiem po co tyle stresu robi pan doktor bo twoj M.jest jak najbardziej Ok.tzn.naboje;)czytalam twoje poprzednie posty z ktorych wynika,ze ty jestes calkowicie zdrowa.do invitro te 5 mln.starcza 10 razy.To nie jest zly wynik.Masz bardzo duze szanse na powodzenie i na razie sie tego trzymaj,nie uda sie to bedziemy rozkminiac co dalej.Po to tu jestesmy:):):)i nawet jak piszemy po raz 100 to samo i komus to pomoze,to tez ma to sens.:)

Powiem Ci szczerze,nie wiem po co tyle stresu robi pan doktor bo twoj M.jest jak najbardziej Ok.tzn.naboje;)czytalam twoje poprzednie posty z ktorych wynika,ze ty jestes calkowicie zdrowa.do invitro te 5 mln.starcza 10 razy.To nie jest zly wynik.Masz bardzo duze szanse na powodzenie i na razie sie tego trzymaj,nie uda sie to bedziemy rozkminiac co dalej.Po to tu jestesmy:):):)i nawet jak piszemy po raz 100 to samo i komus to pomoze,to tez ma to sens.:)

mój zaczynał też z taka armia,a teraz ma 30 mln :D i duzo bardziej ruchliwe itd.. :) troche odpowiedniej dietki, brak alkoholu, kilka witaminek i zaraz zapłodniły moje jajeczka :)
Takze kochana przypilnuj M. troszkę a bedzie git :D

Najki to może dzwoń do nich z uporem maniaka i mów, że ci bardzo zależy. Nie raz się przekonałam, że samemu trzeba się odbijać żeby przypadkiem ktoś Cię nie przeoczył.

reklama
Hej hej

Dziewczyny gratuluje pieknych bet i baaardzo sie ciesze z Waszego szczescia. Mam nadzieje, ze dolacze do tego grona :-) :-)
Ja punkcje mam jutro, a jeestem chora, rozlozylo mnie ze hej :/
Mam nadzieje, ze to nie zaszkodzi moim jajeczkom. Transfer prawdopodobnie w poniedziałek.

Do góry