reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Aniolkowa.mama - a słyszałaś dziś na usg serduszko, czy nie włączają dźwięku?
Nie puszczali dźwięku. Pewnie dopiero posłucham za 3 tygodnie u położnej przez słuchawki.
onadlaniego30
Fanka BB :)
Nie puszczali dźwięku. Pewnie dopiero posłucham za 3 tygodnie u położnej przez słuchawki.
U położnej?
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Tak w UK położna prowadzi ciążę. Usg są tylko dwa - w 12 i 20 tc. Jak ciąża przebiega bez problemu to lekarza w ogóle się nie widzi
onadlaniego30
o kurde... Co ile masz taka wizyte? co 3 tygodnie??
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
tak, co 3-4 tygodnie
onadlaniego30
no to trzymam kciuki, zeby wszystko bylo tak dobrze, zebs tego lekarza kochana nie widzialatak, co 3-4 tygodnie
najki
Hej Kobitki
GRATULUJĘ z całego serducha wysokich bet! Aniołkowamama, a Tobie pięknych widoków! Wreszcie.
Ten rok ruszył jak petarda! Fajowo
Zaglądam i kibicuję z całych sił, ale nie mam ostatnio zbyt dużo czasu. Sił właściwie też.
Ja wciąż czekam i tracę powoli nadzieję...
Anne super robotę odwaliłaś moja droga. Jak zorganizuje się czasowo, to pododaje co tam mam w spisie od Kate. A nóż widelec komuś się przyda.
Ściskam Was
GRATULUJĘ z całego serducha wysokich bet! Aniołkowamama, a Tobie pięknych widoków! Wreszcie.
Zaglądam i kibicuję z całych sił, ale nie mam ostatnio zbyt dużo czasu. Sił właściwie też.
Anne super robotę odwaliłaś moja droga. Jak zorganizuje się czasowo, to pododaje co tam mam w spisie od Kate. A nóż widelec komuś się przyda.
Ściskam Was
reklama
onadlaniego30
Hej Kobitki
Ściskam Was
tracisz nadzieje?? NIE! NIE! NIE!!!
GŁOWA DO GÓRY oglądałaś film "The Secret"? Jak nie to musisz koniecznie to zrobić
Podziel się: