Ma_rta - serduszka raczej jeszcze nie będzie, dopiero przy becie 10000. Ale kto wie, może jednak się uda. Posłuchać lekarz nie da, bo tak wcześnie nie można (ja do tej pory nie slyszalam). Widać tylko taki mrugajacy punkcik na ekranie
reklama
Dziewczyny beta 41.13 )))))))
nareszcie
super, gratuluję i oby pięknie rosła
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
24magda09 gratuluje kochana!!!! Super! Ten rok należy do staraczek i teraz napewno wszystko bedzie dobrze
A ja dzisiaj miałam prenatalne. Pierwszy raz w zyciu miałam prenatalne! Wszystko jest w porządku, bąbelek jest zdrowy i bardzo aktywny!! Myslalam, że nigdy w zyciu sie nie doczekam tej chwili! Gapie sie na zdjęcie i płakać mi sie chce, że spełnia sie moje marzenie!! Tak bardzo nie mogę sie doczekać, aż maluszek bedzie z nami!
A ja dzisiaj miałam prenatalne. Pierwszy raz w zyciu miałam prenatalne! Wszystko jest w porządku, bąbelek jest zdrowy i bardzo aktywny!! Myslalam, że nigdy w zyciu sie nie doczekam tej chwili! Gapie sie na zdjęcie i płakać mi sie chce, że spełnia sie moje marzenie!! Tak bardzo nie mogę sie doczekać, aż maluszek bedzie z nami!
Dziewczyny beta 41.13 )))))))
Madziu gratulacje, pięknie!!!!!
onadlaniego30
Fanka BB :)
24magda09 gratuluje kochana!!!! Super! Ten rok należy do staraczek i teraz napewno wszystko bedzie dobrze
No i bomba aż zazdroszczę
reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Magda gratki
Podziel się: