reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

N@t@li@ z tą endometrioza jest tak, że wcześniej mogło jej po prostu nie być ponieważ ona rozprzestrzenia się z czasem, na USG można ją podejrzewać ale dopiero laparodkopia może ją potwierdzić na 100% no chyba, że jest bardzo zaawansowana i są torbiele "czekoladowe"
Dokładnie tak jest, u mnie też przez tyle lat nie podejrzewali, do czasu, gdy pojawił się torbiel i wtedy dopiero stwierdzili endometrioze IV i torbiel był "czekoladowy"

reklama
3, post: 13750284, 161176"]To ju

Ja również dostałam zaproszenie, swoją rzęsy piszę jak tylko znajdę chwilę i rzucę okiem w papierzyska, żeby wszystko dokładnie napisać.

Dziś, a właściwie wczoraj niespodziewanie 5 dni przed terminem pojawiła się @ więc będę się umawiać na usg kontrolne i może już niedługo mrozaczek będzie ze mną:):)[/QUOTE]

Martka jestesmy na podobnym etapie bo w poniedzialek mam wizyte a do tego czasu powinnam dostac @. Usg lekarz robi podczas @ ? Jesli bedzie ok kolejna wizyta ok owulacji i potem ok 5 dni do transferu. Wstepnie licze ze bedzie to drugi tydzien marca. Czas niestety sttasznie sie dluzy ...

Hej dziewczyny,dziś10 dpt 5 dniowych zarodków,mam problem,od wczoraj boli mnie brzuch dosyć mocno,wziełam nospę trochę puściło ale dziś znowu mnie boli,leżę,to czas na przypadającą@,dziś oddałam krew na drugæ betę,poradźcie.........

Megi - tak, my oboje chlamydie robilismy z krwi, tak nam lekarz zalecil :-)
A Ty na jakim etapie jestes?? Stymulacja, punkcja, transfer, a moze po?? :-)

Dziewczyny slyszalyscie o orzechach brazilijskich? Polecane szczegolnie przy slabych plemnikach, wystarczy zjesc 2-3 dziennie :-)

Megi, spokojnie. Chlamydie bada się z krwi, ale także z posiewu. Są to dwie różne metody.
Ja musiałam miec obiema metodami badana.

Limonka, a magnez bierzesz? Nospe lyknij, nie zaszkodzi. No i spokój :)

U nas noc spokojna. Lezymy plackirm i rosniemy w sile :)

Hej dziewczyny,dziś10 dpt 5 dniowych zarodków,mam problem,od wczoraj boli mnie brzuch dosyć mocno,wziełam nospę trochę puściło ale dziś znowu mnie boli,leżę,to czas na przypadającą@,dziś oddałam krew na drugæ betę,poradźcie.........

A kiedy bedziesz miala wyniki bety?? Magnez bierzesz??
Bol brzucha moze oznaczac ciaze przeciez. Mnie w pierwszej ciazy tak napieprzalo w krzyzu i mialam bol jak na @, bylam pewna ze nic z tego a sie udalo :D

Megi - tak, my oboje chlamydie robilismy z krwi, tak nam lekarz zalecil :-)
A Ty na jakim etapie jestes?? Stymulacja, punkcja, transfer, a moze po?? :-)

Dziewczyny slyszalyscie o orzechach brazilijskich? Polecane szczegolnie przy slabych plemnikach, wystarczy zjesc 2-3 dziennie :-)[/QUOTE

Hello,
wyslalam Tobie zaprosze nie do Grupy : Nasze Historie..znajdziesz tam Megi (moze nie konkretna odpowiedz) i bedziesz mogla zapoznac sie z naszymi przejsciami

reklama
Do góry