reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

N@t@li@ z tą endometrioza jest tak, że wcześniej mogło jej po prostu nie być ponieważ ona rozprzestrzenia się z czasem, na USG można ją podejrzewać ale dopiero laparodkopia może ją potwierdzić na 100% no chyba, że jest bardzo zaawansowana i są torbiele "czekoladowe"
Dokładnie tak jest, u mnie też przez tyle lat nie podejrzewali, do czasu, gdy pojawił się torbiel i wtedy dopiero stwierdzili endometrioze IV i torbiel był "czekoladowy"

reklama
3, post: 13750284, 161176"]To ju

Ja również dostałam zaproszenie, swoją rzęsy piszę jak tylko znajdę chwilę i rzucę okiem w papierzyska, żeby wszystko dokładnie napisać.

Dziś, a właściwie wczoraj niespodziewanie 5 dni przed terminem pojawiła się @ więc będę się umawiać na usg kontrolne i może już niedługo mrozaczek będzie ze mną:):)[/QUOTE]

Martka jestesmy na podobnym etapie bo w poniedzialek mam wizyte a do tego czasu powinnam dostac @. Usg lekarz robi podczas @ ? Jesli bedzie ok kolejna wizyta ok owulacji i potem ok 5 dni do transferu. Wstepnie licze ze bedzie to drugi tydzien marca. Czas niestety sttasznie sie dluzy ...

Hej dziewczyny,dziś10 dpt 5 dniowych zarodków,mam problem,od wczoraj boli mnie brzuch dosyć mocno,wziełam nospę trochę puściło ale dziś znowu mnie boli,leżę,to czas na przypadającą@,dziś oddałam krew na drugæ betę,poradźcie.........

Megi - tak, my oboje chlamydie robilismy z krwi, tak nam lekarz zalecil :-)
A Ty na jakim etapie jestes?? Stymulacja, punkcja, transfer, a moze po?? :-)

Dziewczyny slyszalyscie o orzechach brazilijskich? Polecane szczegolnie przy slabych plemnikach, wystarczy zjesc 2-3 dziennie :-)

Megi, spokojnie. Chlamydie bada się z krwi, ale także z posiewu. Są to dwie różne metody.
Ja musiałam miec obiema metodami badana.

Limonka, a magnez bierzesz? Nospe lyknij, nie zaszkodzi. No i spokój :)

U nas noc spokojna. Lezymy plackirm i rosniemy w sile :)

Hej dziewczyny,dziś10 dpt 5 dniowych zarodków,mam problem,od wczoraj boli mnie brzuch dosyć mocno,wziełam nospę trochę puściło ale dziś znowu mnie boli,leżę,to czas na przypadającą@,dziś oddałam krew na drugæ betę,poradźcie.........

A kiedy bedziesz miala wyniki bety?? Magnez bierzesz??
Bol brzucha moze oznaczac ciaze przeciez. Mnie w pierwszej ciazy tak napieprzalo w krzyzu i mialam bol jak na @, bylam pewna ze nic z tego a sie udalo :D

Megi - tak, my oboje chlamydie robilismy z krwi, tak nam lekarz zalecil :-)
A Ty na jakim etapie jestes?? Stymulacja, punkcja, transfer, a moze po?? :-)

Dziewczyny slyszalyscie o orzechach brazilijskich? Polecane szczegolnie przy slabych plemnikach, wystarczy zjesc 2-3 dziennie :-)[/QUOTE

Hello,
wyslalam Tobie zaprosze nie do Grupy : Nasze Historie..znajdziesz tam Megi (moze nie konkretna odpowiedz) i bedziesz mogla zapoznac sie z naszymi przejsciami

reklama
Do góry