Moniusia soruboj pić herbatę z majeranku, nie znam lepszego specyfiku na kaszel.
Poważnie? To dzisiaj kupuję.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moniusia soruboj pić herbatę z majeranku, nie znam lepszego specyfiku na kaszel.
TAAAK!!! :
http://www.katoliban.pl/1019/nie-damy-sie-zaplodnic-in-vitro
Ja mam bardzo fajne babcie. Jedna powiedziała, że tylko się boi, że mi coś może się stać, a tak to popiera, a druga jest za pisem i za kościołem bardzo, ale też jakby nigdy nic "no i dobrze, pewnie jak jest możliwość"
Też mi to dużo dało, że nie są takie jak na tym obrazku powyżej..
zastrzyk z hcg robiłam wczoraj o 23, też sie zdziwiłam wynikiem ale położna stwierdziła, że musze porozmawiać jutro z lekarzem bo ona się nie orientuje w niczym...
moniusia ja przy trzecim transferze też miałam podane 2 zarodki w rządowym, chyba włąsnie po dwóch nieudanych można dopiero