reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
zastrzyk z hcg robiłam wczoraj o 23, też sie zdziwiłam wynikiem ale położna stwierdziła, że musze porozmawiać jutro z lekarzem bo ona się nie orientuje w niczym...

moniusia ja przy trzecim transferze też miałam podane 2 zarodki w rządowym, chyba włąsnie po dwóch nieudanych można dopiero

Moniusia powiedz lekarzowi, że to twoja ostatnia szansa i że nie będzie cię stać na następna procedurę to na pewno się zgodzi. Trzeba negocjować.

TAAAK!!! :D :

http://www.katoliban.pl/1019/nie-damy-sie-zaplodnic-in-vitro

Ja mam bardzo fajne babcie. Jedna powiedziała, że tylko się boi, że mi coś może się stać, a tak to popiera, a druga jest za pisem i za kościołem bardzo, ale też jakby nigdy nic "no i dobrze, pewnie jak jest możliwość" :)
Też mi to dużo dało, że nie są takie jak na tym obrazku powyżej.. :p

Zdjecie genialne,obawiam sie tylko ,ze polowa z nich nie bylaby w stanie wdrapac sie na fotel u lekarza i szpagata zrobic:-p:-p:-p

zastrzyk z hcg robiłam wczoraj o 23, też sie zdziwiłam wynikiem ale położna stwierdziła, że musze porozmawiać jutro z lekarzem bo ona się nie orientuje w niczym...

moniusia ja przy trzecim transferze też miałam podane 2 zarodki w rządowym, chyba włąsnie po dwóch nieudanych można dopiero

Musisz do jutra wytrzymac,a my trzymamy razem z Toba.Mam nadzieje,ze na blizniaki wystarczy:biggrin2:

Moniusia naprawdę działa. Na kubek wsyp 2 łyżeczki i zalej wrzątkiem, niech się patrzy ok 5 minut. Smakuje lepiej niż pachnie ale naprawdę działa. Możesz wypić 2-3 dziennie.

Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem będę miała transfer prawie w35 urodziny. Rozumiem ze ostateczna decyzja należy do mnie ? To moje pierwsze podejście i bardzo tego pragnę ale do dwóch nie jestem chyba przekonana. Co przemawia za wzięciem 2 zarodków? Rozumiem też ze wybiorą tego najlepszego?

Moniusia majeranek jest super,dzięki kachna ;) pomógł mi i synkowi. Ale ja też przed crio brałam antybiotyk nie było przeszkód, z resztą poprzednim razem 2 dni przed transferem kazali mi wziąć przez 2 dni antybiotyk. Także głową do góry. To moja babcia jest extra; )) nie nawidzi Pis-u i jak się dowiedział że nie będzie refundacji to tak klnela że aż... Mojego misiaczka nazywa DZIECKO BOGA

reklama
NOVA wszystko zależy od Ciebie jeśli będziesz chciała jeden to podadzą ci jeden. Ja zawsze chciałam mieć podane 2 zarodki ale dopiero za trzecim razem lekarz mi je podał no i chyba było im raźniej i zostały ze mną

Do góry