Nova na 6 zapłodnionych 5 blastocyst to rewelacja rzadko sie to zdarza. Niejedna z nas byłaby mega szczęśliwa osiągając taki wynik. Zarodki które dotrwaly do 5 doby sa bardzo silne. Naprawdę nie masz sie czym martwić będzie bobas i moze jeszcze rodzeństwo.
reklama
Cześć dziewczyny.
Ja dziś po punkcji - spoko było Najlepsza ta narkoza - nie mam pojęcia kiedy zasnęłam, ale chyba w połowie zdania - po prostu ciach i już... nie potrzebnie się bałam. Obudziłam się na łóżku.
Na sali byłam jeszcze z jedną super-fajną babeczką. Po obudzeniu fajnie się rozmawiało na takim pół-haju Panowie również się polubili. Po wszystkim poszliśmy razem na śniadoniobiad i wymarzoną od rana kawusię...
Efekt - 5 pobranych pęcherzyków... ciekawe ile będzie dojrzałych... echh to czekanie, można się wykończyć. Info może jutro, może w poniedziałek... aaaaaa
Ja dziś po punkcji - spoko było Najlepsza ta narkoza - nie mam pojęcia kiedy zasnęłam, ale chyba w połowie zdania - po prostu ciach i już... nie potrzebnie się bałam. Obudziłam się na łóżku.
Na sali byłam jeszcze z jedną super-fajną babeczką. Po obudzeniu fajnie się rozmawiało na takim pół-haju Panowie również się polubili. Po wszystkim poszliśmy razem na śniadoniobiad i wymarzoną od rana kawusię...
Efekt - 5 pobranych pęcherzyków... ciekawe ile będzie dojrzałych... echh to czekanie, można się wykończyć. Info może jutro, może w poniedziałek... aaaaaa
Nova to tak jak u mojego M, tez pojedyncze w polu widzenia maksymalnie to chyba 5 albo 7 mln/ml pare razy tak się trafiło ale to na 10lat chyba z 3 razy Dobrze będzie, wielu osobom udaje się za pierwszym razem. U was wygląda to dobrze, wiec raczej będzie wszystko pięknie:-) Czekaj cierpliwie, na dobre rzeczy warto czekać
reklama
Podziel się: