reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No tak kate - ja to wygladam jak zombie a moja anemia mi nie pomaga nie msm siły jesc ani hmmm czasu.
No jakos staram sie przetrwać za tydzien bedzie mama to nam pomoze to moze sie wyspimy jedne co mnie wkuriwa to ze kazdy chce przyjsc i Dziecko ogladac - ja nie moge jestem dwa dni w domu - czy ludzie nie kumaja ? Ehh chyba nie. ..

Jak ja wróciłam po porodzie do domu w piątek tow sobotę juz moja ciotka przylazła i co? Wygonisz? No przecież nie. Tu nawet torby jeszcze nie rozpakowalam a tu juz ci siedzi na glowie. A siostra mojego męża byla jeszcze lepsza bo przyjechali o godzinie 8 wieczorem. Tu dziecko pasowało by kąpać i klasc spać a tu goście! I jak ona teraz urodziła to mówiłam do męża ze powinniśmy tak samo zrobić ale ona sobie zazyczyla żeby przyjechać w niedziele i się na spokojnie naszykowala cwaniara...

reklama
Moja szwagierka kiedy urodziła, napisałam jej smsa, że pojawimy się z wizytą, kiedy ona sama będzie gotowa na przyjmowanie gości. Tak więc pojechaliśmy chyba jako ostatni :-D po miesiącu. Ale miała przynajmniej świadomość, że nikomu się na głowę nie zwaliłam, sama odpisała że już ogarnęła malutką na tyle, że spokojnie możemy się pojawić :-) :)
Za to wiem, że niektórzy są zdania " że do dziecka się nie trzeba zapowiadać" czego nie rozumiem...

Dziewczyny, wygląda na to, ze Kropek się zadomowil ♡

KOCHANA STRASZNIE CI GRATULUJĘ!!! HURAAAAA!!!

UWAGA, przejmuję kalendarz :) DAWAĆ ZNAĆ :)

STYCZEŃ:

22: anika11- piękna, wyższa beta :-)
26: Edenlayn - kontrola szyjki
29: Hess - usg Kropka :-)
29: Edenlayn - usg prenatalne

LUTY:
01: Ewa651 - usg Kropka :-)
08: Edenlayn - kontrola u położnej

12: Hess - wizyta u ginki prowadzącej ciążę
19: Edenlayn - usg kontrolne

yplocka1 - początek stymulacji

MARZEC:
moniusia_ - początek stymulacji

Ostatnia edycja:
Dziewczyny to jest tragedia jak ci się tak zwalają na głowę bez zapowiedzi. Wiadomo tu dziecko tu musisz dom ogarnąć tu gości czymś poczęstować a tu ci zadzwonią ze za 5 minut przyjada a ja np w piżamie bo sobie dluzej pospalismy. Chyba w każdej rodzinie się ktoś taki trafi.

Emi wspieram cie bo wiem co to znaczy goście po narodzinach dziecka.

Witajcie dziewczyny
Dzwonilam do Provity według waszych rad i załamanie nie ma już miejsc na program rządowy; ( będziemy u dr. Cholewy i podejdziemy do ICSI prywatnie. Doradzcie jak sie przygotowac co można zrobić aby się udało;/

reklama
Do góry