reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, ja po wizycie. Kropek ma 9,4 mm, serce bije, wszystko jest ok. Tylko od 2 dni dopadła mnie rwa kulszowa.

Hess super :-) :) Ciesze sie Twoim malym nauralnym cudem :happy:

Teraz jestem na etapie poszukiwania wózka. Myślałam, że to będzie super przyjemne ale niestety ceny mnie odbiły wózek, który nam się podoba i jest funkcjonalny( waski i lekki ) kosztuje prawie 6 tyś. :( a używanego nigdzie nie mogę znaleźć

Kachna ja polecam ten
. Tfk tez myslalam ale nie podobaja mi sie te podnozki :( Ten jest w miare tani. Ale zalezy co sobie do niego tez skompletujesz. Ja kupilam z fotelikami. Jest lekki, zwrotny , waski, wjedziesz w kazde drzwi. Ja jestem bardzo zadowolona.

Hess stań w lekkim rozkroku połóż ręce na biodrach kciukami do przodu zacznij robić lekkie przeprosty w tył na początek zrób 3 i sprawdź czy ból nie idzie niżej do nogi jeśli nie to zrób jeszcze 7 jeśli ból będzie w tym samym miejscu albo jak pójdzie wyżej w kierunku do kręgosłupa to powtarzaj po 10 razy to ćwiczenie co godzinę. Jak siedzisz to wkladaj sobie zwinięty ręcznik pod odcinek ledzwiowy. Spróbuj też sobie rozmasowywac lewy podkładek ( napięcie mięśnia gruszkowatego może dodatkowo nasilac objawy) jeśli nic ci się nie będzie poprawiać to napiszę co dalej robić

UWAGA, przejmuję kalendarz :) DAWAĆ ZNAĆ :)

STYCZEŃ:

22: anika11- piękna, wyższa beta :-)
29: Hess - usg Kropka :-)

LUTY:
01: Ewa651 - usg Kropka :-)
12: Hess: wizyta u ginki prowadzącej ciążę

yplocka1 - początek stymulacji

MARZEC:
moniusia_ - początek stymulacji

No to kochana nasza kolejna kalendarzowo dziewczyno :)
26.01 kontrola szyjki
29.01 usg prenatalne
08.02 kontrola u poloznej
19.02 usg kontrolne

Dziekuje :blink::yes:

reklama
STYCZEŃ:

22: anika11- piękna, wyższa beta :-)
26: Edenlayn - kontrola szyjki
29: Hess - usg Kropka :-)
29: Edenlayn - usg prenatalne

LUTY: