reklama
N@t@li@89
Fanka BB :)
INKA ją zapisała się do Dr. Cholewy na pierwszą wizytę jedziemy do Tych AD Clinik jeśli dobrze pamiętam.
Tak to będzie 1 próba i jestem załamana wiadomością że już pewnie nie mamy szan na Rządowe In Vitro;( jeśli chodzi o pieniądze to stać nas tylko na 1 podejście;/
Tak to będzie 1 próba i jestem załamana wiadomością że już pewnie nie mamy szan na Rządowe In Vitro;( jeśli chodzi o pieniądze to stać nas tylko na 1 podejście;/
najki
Emi wiedziałam!!! Czułam to dzisiaj! chciałam pisać rano jak tam się u Ciebie sprawy mają, bo nie było Cię tu widać, ale pomyślałam sobie, że jak dalej cisza, to nie będę Cię wkurzać i masz Ci los!!!!
Gratki Kochana! Zdrówka dla Ciebie i małego uparciuszka! ❤ )))
Gratki Kochana! Zdrówka dla Ciebie i małego uparciuszka! ❤ )))
INKA ją zapisała się do Dr. Cholewy na pierwszą wizytę jedziemy do Tych AD Clinik jeśli dobrze pamiętam.
Nie znam tej kliniki, nie pomogę musisz dobrze poszukać moze gdzieś jeszcze sie uda, tylko musisz sie pospieszyć.
witaj, tydzien temu bylam na wizycie u dr cholewy tam gdzie sie wybierasz, mowil ze w angeliusie utworzyli taka kolejke, ze najpierw pary ktore jeszcze nie miały stymulacji, pozniej pary z jedną stymulacja itd, wiec dzwon moze do angeliusa sie dowiedziec czy jest jeszcze szansa, gdzie indziej raczej juz srednio, w Gyncentrum jest odwrotna kolejnoscINKA ją zapisała się do Dr. Cholewy na pierwszą wizytę jedziemy do Tych AD Clinik jeśli dobrze pamiętam.
Martka83 bardzo Ci dziękuje za info. Ale do Cholewy muszę czekać aż miesiąc na wizytę bo takie kolejki. Nie wiem jak się do niego szybciej dostać;/
Tez czekałam miesiac, w angeliusie nie bylo nawet szans zeby umowic wizyte, podobno jest świetnym specjalista, niestety nam nie byl w stanie pomóc, tez mamy problem z nasieniem. Ale lekarz wrażenie zrobil świetne, wizyta godzinna, ciepliwy, bardzo mily, dokładne badanie, naprawde warty polecenia. A juz przez kilku przeszłam wiec wiem co mówię
Ale do angeliusa mozesz po prostu zadzwonic , zapytac jak jest z refundacja i wtedy zapisać sie do kogo bedzie sie dalo.
annemarie
❤BoskoEmi jest mamuśką!!!!!
reklama
Podziel się: