reklama
Hess ❤ fajowooo)) a komuś jeszcze się pochwaliłaś swoim cudem? Rodzince?
Inka hej a jak u Ciebie się sprawy mają? "Ostatnia próba styczeń 2016"...czekasz na nową stymulację? transfer?
Witam nowe koleżanki
Najki w czwartek mam histeroskopie i jak bedzie ok to sie stymuluje, musiałam przełożyć wszystko o 1 cykl, nie udalo mi sie zrobic histeroskopi w grudniu bo wypadało w święta.
aaaa no to kciuki, żeby było bezboleśnie i wszystko OK
ja też czekam na histeroskopię i stymulację tylko histero jakoś w lutym a stymulacja, mam nadzieję, w marcu
Przypomniij proszę, Ty jesteś w programie MZ?
Dzięki wzajemnie.
niestety z mz wykorzystałam juz wszystkie próby to bedzie juz 5 i ostatnia
migaall
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny,
dawno tu nie zaglądałam, bo chciałam sobie przewietrzyć głowę od bolesnego tematu
Teraz już mi trochę lepiej i z nowymi siłami wracam do wyzwań
20.01 wybieramy się do nowego lekarza na konsultację, liczę, że zleci mi jakieś nowe badania.
Do nOwum wrócimy ze względu na tylko jeden drożny jajowód,
Hess wspaniałe wieści i to jeszcze naturals, lepiej być nie mogło! Gratuluję
annamaria co u ciebie?
Bierzesz może colostrum? To podobno wspomaga organizm przy tych komórkach nk.
dawno tu nie zaglądałam, bo chciałam sobie przewietrzyć głowę od bolesnego tematu
Teraz już mi trochę lepiej i z nowymi siłami wracam do wyzwań
20.01 wybieramy się do nowego lekarza na konsultację, liczę, że zleci mi jakieś nowe badania.
Do nOwum wrócimy ze względu na tylko jeden drożny jajowód,
Hess wspaniałe wieści i to jeszcze naturals, lepiej być nie mogło! Gratuluję
annamaria co u ciebie?
Bierzesz może colostrum? To podobno wspomaga organizm przy tych komórkach nk.
Ewa651
Fanka BB :)
Super Hess same niespodziankiNajki - wie mąż, moi rodzice, Wy i moje 3 koleżanki. Dziś planujemy powiedzieć teściom. A dziadkom, ciociom itd po usg za tydzień. Akurat dzień babci i dziadka będzie
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Tak podczytuje was i trzymam kciuki za wszystkie. U nas póki co ok.serduszko bije i czekamy 5 tyg na kolejne usgAniołków. mama jeszcze tu zagladasz ? Co u ciebie ?
Tak podczytuje was i trzymam kciuki za wszystkie. U nas póki co ok.serduszko bije i czekamy 5 tyg na kolejne usg
To super, gratuluje
reklama
Podziel się: