reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hess ❤ fajowooo:))) a komuś jeszcze się pochwaliłaś swoim cudem? Rodzince?:)
Inka hej :) a jak u Ciebie się sprawy mają? "Ostatnia próba styczeń 2016"...czekasz na nową stymulację? transfer?

Witam nowe koleżanki :)

reklama
Hess ❤ fajowooo:))) a komuś jeszcze się pochwaliłaś swoim cudem? Rodzince?:)
Inka hej :) a jak u Ciebie się sprawy mają? "Ostatnia próba styczeń 2016"...czekasz na nową stymulację? transfer?

Witam nowe koleżanki :)

Najki w czwartek mam histeroskopie i jak bedzie ok to sie stymuluje, musiałam przełożyć wszystko o 1 cykl, nie udalo mi sie zrobic histeroskopi w grudniu bo wypadało w święta.

aaaa no to kciuki, żeby było bezboleśnie i wszystko OK :)
ja też czekam na histeroskopię i stymulację :) tylko histero jakoś w lutym a stymulacja, mam nadzieję, w marcu

Przypomniij proszę, Ty jesteś w programie MZ?

aaaa no to kciuki, żeby było bezboleśnie i wszystko OK :)
ja też czekam na histeroskopię i stymulację :) tylko histero jakoś w lutym a stymulacja, mam nadzieję, w marcu

Przypomniij proszę, Ty jesteś w programie MZ?

Dzięki :) wzajemnie.
niestety z mz wykorzystałam juz wszystkie próby to bedzie juz 5 i ostatnia

Cześć dziewczyny,
dawno tu nie zaglądałam, bo chciałam sobie przewietrzyć głowę od bolesnego tematu

Teraz już mi trochę lepiej i z nowymi siłami wracam do wyzwań :)
20.01 wybieramy się do nowego lekarza na konsultację, liczę, że zleci mi jakieś nowe badania.
Do nOwum wrócimy ze względu na tylko jeden drożny jajowód,

Hess wspaniałe wieści :) i to jeszcze naturals, lepiej być nie mogło! Gratuluję :)

annamaria co u ciebie?
Bierzesz może colostrum? To podobno wspomaga organizm przy tych komórkach nk.

reklama
Do góry