reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hess ja mam termin na 31.8 wiec zaglądam i na sierpniówki i na wrzesnioweczki :-) bedziemy równo rosły :-) trzymam za ciebie kciuki bardzo bardzo mocno

reklama
aniołkowa.mama - no mnie termin om i z usg w zasadzie się pokrywa, bo to wychodzi 08/09.09.2016 :) I ja się odezwałam na wrześniówkach.....choć się bałam czy nie za wcześnie.

Witajcie dziewczyny. Potrzebuje wsparcia i pomocy w walce o nasze szczescie. Od 7 lat staramy sie z mezem o dzidzie niestety jak sie okazalo maz ma priblem z nasieniem. Ponizej wyniki z 11.01.16.
Objętość 1.9ml Barwa szarobiala pH 8.0 lepkość prawidłowa uplynnienie <60 całkowitą ilość plemników w ejakulacie 2.4 mln koncentracja w ml 1.2 aglutynacja brak ruch postępowy 32% ruch całkowity 57% nieruchome 43% żywotność 54% plemniki o prawidłowej budowie 4% leukocyty pojedyncze w preparacie erytrocyty nieobecne koncentracja komo okrągłych <5 mln/ml inne pojedyncze kryształki sperminy w preparacie. To wyniki najświeższe z poniedziałku.
Chcemy spróbować podejść do rządowego programu ale nie wiemy czy jeszcze est szansa;/. Doradzcie co mogę zrobić albo poleccie lekarza bądź klinikę ( mieszkańcy na śląsku). Dodam że ją 100% zdrowa wg mojego gina.

Witaj Emma na świecie! Czekamy na zdjęcia! Gratulacje dla wytrwałej mamy

Hess ja tez sie odezwałam na sierpniowych i tez sie bałam czy nie za wcześnie ale co tam. Musi być dobrze!!!

Witaj natali.
To bedzie pierwsze in vitro ? Moze być problem z dostaniem sie na rządowe ivf musisz podzwonic po klinikach, moze gdzieś jeszcze znajdą miejsce ale większość nie kwalifikuje juz nowych par.

reklama
Tez jestem ze Śląska byłam juz w novomedice, gyncentrum teraz angelius i w tej ostatniej według mnie najlepiej ale pewnie zalezy to od lekarza na którego trafisz ja jestem u dr. Gretki

Do góry