reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Niebajka też była w tej klinice. Ja kiedyś byłam u dr W ale się wycofałam z in vitro a za parę lat poszłam ale już do dr G. Jedno dziecko od "niego mam", drugie podejście z mrozików poroniłam a resztę nie przyjęły się, potem następna stymulacja i ze świeżych się nie udało ale teraz mam nadzieje, że będzie ok
Bety ja też u Pani W.mam jedno dzieciątko skończył 18miesięcy i czekam na następne :biggrin2: dziś "za chwilkę"właśnie zabieram go domciu :wink:

reklama
Hej, jestem już po. Udało się wcześniej. Nie zrobiła mi lekarka usg, bo niby za wcześnie. Nie chciała dać się przekonać. Mam usg zrobić za tydzień i wtedy na wizytę. A oni mają pierwszy termin na 29.01.
Dobrze,ze 19.01 idę do Novum, to może tam mi łaskawie zrobią usg.

hess dałaś nam wszystkim tyle nadziei Kochana , ze ja nie wiem jak sie Tobie za ten nasz dzisiejszy humor odwdzięczymy .
Nasz urlop dobiega końca , wracamy w sobotę do Niemiec , a poniedziałek mam juz wizytę u profesora nie ukrywam , ze liczę na to, ze będę mogła juz podejść w następnym cyklu i zabrać mrozaczki .

Byłam u znajomego ginekologa który bardzo wnikliwie mnie zbadał , macica pieknie sie sama oczyściła , nawet pęcherzyk dominujący sie pojawił gdzie zawsze z tym był problem , mowi , ze książkowo powinien nam doradzić zeby odczekać z 3miesiace a z drugiej strony mowi próbujcie jeśli sie zgodzą .
Odradził nam tez zabranie tak jak w ostatnim przypadku dwóch blastusiow , twierdząc , ze skoro pojedynczej ciąży nie moge utrzymać to co bedzie z mnoga ... Moze ma i racje ;(
Mam milion myśli w głowie ... Ale to chyba jak każda z nas .

Całuje Was mocno i Ściskam

Hej, jestem już po. Udało się wcześniej. Nie zrobiła mi lekarka usg, bo niby za wcześnie. Nie chciała dać się przekonać. Mam usg zrobić za tydzień i wtedy na wizytę. A oni mają pierwszy termin na 29.01.
Dobrze,ze 19.01 idę do Novum, to może tam mi łaskawie zrobią usg.

Głupia ***** , sory , wiadomo , ze widać cos juz przy takiej becie .

Ściskam i tulę

Witajcie dziewczyny.
Podglądam to forum bo daje nadzieję, że może się udać...
Moje pierwsze in-vitro i jutro punkcja. Z natury jestem umiarkowaną pesymistką i raczej maluję niepomyślne scenariusze, ale chciałabym się mylić.
Będę korzystać z Waszych rad, opinii i wskazówek czy prawidłowo przechodzę poszczególne etapy procedury.

Serdecznie gratuluję tym, które już wiedzą że zostaną mamami :)

Hess b -hcg 1000 jest widoczny pęcherzyk ciążowy, około 10000 na pewno zarodek i już duza szansa na serduszko. idz prywatnie gdziekolwiek na usg, dziwna lekarka. to w invikcie? przecież tam obowiązkowo robia usg przy 1000.

reklama
Do góry