reklama
Ewa651
Fanka BB :)
A u ciebie po raz pierwszyDziewczyny Wy zachodzcie bo ja od czerwca potrzebuje duzo &&&&&
A... tylko nie ze Wy zaciazycie i uciekniecie z forum oki??
Mogę sie podzielić doświadczeniami
Tu od wczoraj same cuda! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Moje cztery dni testowania będę tak działać co bety
Nie mogę jeszcze w to uwierzyć
Bety72
Niebajka też była w tej klinice. Ja kiedyś byłam u dr W ale się wycofałam z in vitro a za parę lat poszłam ale już do dr G. Jedno dziecko od "niego mam", drugie podejście z mrozików poroniłam a resztę nie przyjęły się, potem następna stymulacja i ze świeżych się nie udało ale teraz mam nadzieje, że będzie okWitaj Bety tak ja też w Invimedzie tylko ze u Pani W.trafiłam tam w 2013. W końcu kogoś spotkałam z tej kliniki; )
Bety72
Hess ja nie mogę. Twój M to chyba jakieś złote naboje miał :-) Kurka normalnie cieszymy się z mężem jakby to nam się przytrafiło. Czad, czad, czad :-) news stulecia!!!! Czekamy na relację z usg
annemarie
Hess ja nie mogę. Twój M to chyba jakieś złote naboje miał :-) Kurka normalnie cieszymy się z mężem jakby to nam się przytrafiło. Czad, czad, czad :-) news stulecia!!!! Czekamy na relację z usg
Betty,robiliscie kiedys badania genetyczne?
reklama
anika11
Anne, plan brzmi bardzo konkretnie i logicznie. I uspokoi Cie to bez względu na wynik. A z całego serca Ci zycze, by zakończyło się to Cudem! to kiedy wizyta?
Ewa, piękna kolekcja
Kate, i jak Młody? Jednorazowy wybryk z tą krwią był?
Ewa, piękna kolekcja
Kate, i jak Młody? Jednorazowy wybryk z tą krwią był?
Podziel się: