reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Niebajka też była w tej klinice. Ja kiedyś byłam u dr W ale się wycofałam z in vitro a za parę lat poszłam ale już do dr G. Jedno dziecko od "niego mam", drugie podejście z mrozików poroniłam a resztę nie przyjęły się, potem następna stymulacja i ze świeżych się nie udało ale teraz mam nadzieje, że będzie ok
Bety ja też u Pani W.mam jedno dzieciątko skończył 18miesięcy i czekam na następne :biggrin2: dziś "za chwilkę"właśnie zabieram go domciu :wink:

reklama
Hej, jestem już po. Udało się wcześniej. Nie zrobiła mi lekarka usg, bo niby za wcześnie. Nie chciała dać się przekonać. Mam usg zrobić za tydzień i wtedy na wizytę. A oni mają pierwszy termin na 29.01.
Dobrze,ze 19.01 idę do Novum, to może tam mi łaskawie zrobią usg.

hess dałaś nam wszystkim tyle nadziei Kochana , ze ja nie wiem jak sie Tobie za ten nasz dzisiejszy humor odwdzięczymy .
Nasz urlop dobiega końca , wracamy w sobotę do Niemiec , a poniedziałek mam juz wizytę u profesora nie ukrywam , ze liczę na to, ze będę mogła juz podejść w następnym cyklu i zabrać mrozaczki .

Byłam u znajomego ginekologa który bardzo wnikliwie mnie zbadał , macica pieknie sie sama oczyściła , nawet pęcherzyk dominujący sie pojawił gdzie zawsze z tym był problem , mowi , ze książkowo powinien nam doradzić zeby odczekać z 3miesiace a z drugiej strony mowi próbujcie jeśli sie zgodzą .
Odradził nam tez zabranie tak jak w ostatnim przypadku dwóch blastusiow , twierdząc , ze skoro pojedynczej ciąży nie moge utrzymać to co bedzie z mnoga ... Moze ma i racje ;(
Mam milion myśli w głowie ... Ale to chyba jak każda z nas .

Całuje Was mocno i Ściskam

Hej, jestem już po. Udało się wcześniej. Nie zrobiła mi lekarka usg, bo niby za wcześnie. Nie chciała dać się przekonać. Mam usg zrobić za tydzień i wtedy na wizytę. A oni mają pierwszy termin na 29.01.
Dobrze,ze 19.01 idę do Novum, to może tam mi łaskawie zrobią usg.

Głupia ***** , sory , wiadomo , ze widać cos juz przy takiej becie .

Ściskam i tulę

Witajcie dziewczyny.
Podglądam to forum bo daje nadzieję, że może się udać...
Moje pierwsze in-vitro i jutro punkcja. Z natury jestem umiarkowaną pesymistką i raczej maluję niepomyślne scenariusze, ale chciałabym się mylić.
Będę korzystać z Waszych rad, opinii i wskazówek czy prawidłowo przechodzę poszczególne etapy procedury.

Serdecznie gratuluję tym, które już wiedzą że zostaną mamami :)

Hess b -hcg 1000 jest widoczny pęcherzyk ciążowy, około 10000 na pewno zarodek i już duza szansa na serduszko. idz prywatnie gdziekolwiek na usg, dziwna lekarka. to w invikcie? przecież tam obowiązkowo robia usg przy 1000.

reklama
Do góry