reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hess spieszę z gratulacjami kochana. MagdaM mi "doniosła" o Twoim CUDZIE :) Jestem w szoku! I kto powie, że cuda się nie zdarzają? Czekamy jutro na oficjalne potwierdzenie ale to tylko formalność. Jestem ciekawa miny lekarza jak mu to oznajmisz ;) Jejku jak się cieszę, normalnie jakbh to był mój cud ;)

Babeczki, wracam z urlopu i próbuję doczytać komu gratulować. Dłuuugo nic. Aż natknęłam sie na wpis Hess :-) Szok!!!!
hess - zdecydowanie jestem za tym, żebyś powiedziała mężusiowi w piątek. Buciki tez świetny pomysł. Bardzo żałuję, że nie zobaczymy jego miny. Kurcze, twój ginekolog pewnie będzie miał jeszcze lepszą ;D Ależ się cieszę!!

Ewa, witaj. Tobie równiez gratuluję

Emenems - kocham twoje wpisy :) Mam nadzieję, że córa będzie grzeczniejsza od synka Kate i pozwoli Ci do nas zagladać!!

Babeczki, wracam z urlopu i próbuję doczytać komu gratulować. Dłuuugo nic. Aż natknęłam sie na wpis Hess :-) Szok!!!!
hess - zdecydowanie jestem za tym, żebyś powiedziała mężusiowi w piątek. Buciki tez świetny pomysł. Bardzo żałuję, że nie zobaczymy jego miny. Kurcze, twój ginekolog pewnie będzie miał jeszcze lepszą ;D Ależ się cieszę!!

Ewa, witaj. Tobie równiez gratuluję

Emenems - kocham twoje wpisy :) Mam nadzieję, że córa będzie grzeczniejsza od synka Kate i pozwoli Ci do nas zagladać!!
Rada
Bardzo dziękuje byle wszystko ok sie dalej toczyło powolutku to moje drugie podejście z dwóch mrożonych zarodeczkow
Proszę Boga żeby to wszystko była prawda

reklama
Bety72 - przepraszam, umknęło mi Twoje pytanie. Ostatni raz przytulałam się z mężem 10.12. Zastrzyk na pęknięcie jajek brałam 12.12, a punkcja była 14.12. Potem 3 tyg prawie hiperki. Jeszcze się z mężem przytulałam z 1-1,5 tyg temu, ale to chyba już nie miało racji bytu.

Obudziłam się na siku i od 1,5 h spać nie mogę, kurde!!

Do góry