reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bety72 - przepraszam, umknęło mi Twoje pytanie. Ostatni raz przytulałam się z mężem 10.12. Zastrzyk na pęknięcie jajek brałam 12.12, a punkcja była 14.12. Potem 3 tyg prawie hiperki. Jeszcze się z mężem przytulałam z 1-1,5 tyg temu, ale to chyba już nie miało racji bytu.

Obudziłam się na siku i od 1,5 h spać nie mogę, kurde!!
No kochana wcale die nie dziwię że nie możesz spać takie wrażenia :) ja z resztą też nie mogę spać...

reklama
Uważasz ze to może za wcześnie jutro rano powtórzę test w piątek mam dzwonić do szpitala z wynikiem testu żeby umówić sie na Hsg
Oj dziewczyny boje sie
Miłej nocy wszystkim życzę .................. Może juz życzymy ;)
Ewa dzialaj,to 12 dzien od zaplodnienia,moze Beta nie bedzie duza,ale bedzie.trzymam kciuki

Edenlyan, jak po wczorajszym badaniu?

magda24, dzisiaj kciuki za Ciebie i Twój transfer :) niech się dobrze dzieje!!! pytałaś o to, czy piłam wodę. tak , miałam pełen pęcherz. u mnie jest problem z wąskim ujściem, nie mozna się dostać przez z nie :/ no ale dzieki "magicznym" narzedziom Kropek jest na miejscu - tym razem widziałąm na monitorze :D

Hess o której będziesz miała wyniki? Podzieliłam się dobrą wiadomością ze szczęśliwymi mamusiami po ivf na tajnej grupie fb i większość z nich Cię pamięta i bardzo Ci kibicuje. Proszą o relacje z bety :)

U mnie pierwsza myśl jak wstałam to: Hess :p

&&& !!!!!

kate,
mam nadzieję, że to nic poważnego z małym :) dużo zdrówka dla Was :) Szkoliłaś nas o ivf teraz mam nadzieję będziesz służyć radą w obsłudze noworodka :))) :*

Dzień dobry dziewczyny
Ja tez coś mało spałam może kilka godzin
Rano leki i tak leżę obok śpi mi maź a ja rozmyślam
Wstaje patrzę od razu rano czy nie ma plamien to juz obsesja No ale mam juz nauczkę od życia
Zrobiłam kolekcje od niedzieli po kolei testów

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    447,6 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Do góry