reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ewa witaj :) po cichu już gratuluję! Kiedy planujesz robić bete?
Stacy dzień dobry :D
Madzia kciuki za transfer :) zabieraj kropka do domu i wypoczywajcie:tak:
Anika Kochana jakiej klasy zarodeczek zamieszkał w Twoim brzucholku?:->

reklama
Hess o której będziesz miała wyniki? Podzieliłam się dobrą wiadomością ze szczęśliwymi mamusiami po ivf na tajnej grupie fb i większość z nich Cię pamięta i bardzo Ci kibicuje. Proszą o relacje z bety :)

Wyniki mają być ok. 10. Patrzę co chwila, ale jeszcze nie ma, więc im się nie śpieszy no :D

Ewa651 - no, piękne wyniki......wiadomo...CIĄŻA :)

Ewa witaj :) po cichu już gratuluję! Kiedy planujesz robić bete?
Stacy dzień dobry :D
Madzia kciuki za transfer :) zabieraj kropka do domu i wypoczywajcie:tak:
Anika Kochana jakiej klasy zarodeczek zamieszkał w Twoim brzucholku?:->
Napewno kochana do niedzieli bo tu zależna jestem od szpitala w którym miałam robione ivf nam dopiero dzwonić z wynikiem testu i wtedy na umówione hcg
Niech te kreseczki trzymają do umówionego terminu proszę

Dzień dobry dziewczyny
Ja tez coś mało spałam może kilka godzin
Rano leki i tak leżę obok śpi mi maź a ja rozmyślam
Wstaje patrzę od razu rano czy nie ma plamien to juz obsesja No ale mam juz nauczkę od życia
Zrobiłam kolekcje od niedzieli po kolei testów
Ewciu piękne widoki ;) życzę Ci wspaniałych 9 miesięcy. Trzymam za Ciebie kciuki i twoja kruszynke. Hess czekamy kochana

Uważasz ze to może za wcześnie jutro rano powtórzę test w piątek mam dzwonić do szpitala z wynikiem testu żeby umówić sie na Hsg
Oj dziewczyny boje sie
Miłej nocy wszystkim życzę .................. Może juz życzymy ;)

Pytałam bo myślałam ze transfer świeży wtedy test może być zafalszowany zastrzyki na pęknięcie ale ty miałaś crio, to pewne ze ciążą nic innego :) życzę ze sie pięknie zdrowo rozwijała.

reklama
Do góry