reklama
Hess o której będziesz miała wyniki? Podzieliłam się dobrą wiadomością ze szczęśliwymi mamusiami po ivf na tajnej grupie fb i większość z nich Cię pamięta i bardzo Ci kibicuje. Proszą o relacje z bety
Wyniki mają być ok. 10. Patrzę co chwila, ale jeszcze nie ma, więc im się nie śpieszy no
Ewa651 - no, piękne wyniki......wiadomo...CIĄŻA
Ewa651
Fanka BB :)
Napewno kochana do niedzieli bo tu zależna jestem od szpitala w którym miałam robione ivf nam dopiero dzwonić z wynikiem testu i wtedy na umówione hcgEwa witaj po cichu już gratuluję! Kiedy planujesz robić bete?
Stacy dzień dobry
Madzia kciuki za transfer zabieraj kropka do domu i wypoczywajcie
Anika Kochana jakiej klasy zarodeczek zamieszkał w Twoim brzucholku?:->
Niech te kreseczki trzymają do umówionego terminu proszę
24magda09
Ewciu piękne widoki życzę Ci wspaniałych 9 miesięcy. Trzymam za Ciebie kciuki i twoja kruszynke. Hess czekamy kochanaDzień dobry dziewczyny
Ja tez coś mało spałam może kilka godzin
Rano leki i tak leżę obok śpi mi maź a ja rozmyślam
Wstaje patrzę od razu rano czy nie ma plamien to juz obsesja No ale mam juz nauczkę od życia
Zrobiłam kolekcje od niedzieli po kolei testów
Wyniki mają być ok. 10. Patrzę co chwila, ale jeszcze nie ma, więc im się nie śpieszy no
ale napięcie czuję się jakbym czekała na swój wynik
Uważasz ze to może za wcześnie jutro rano powtórzę test w piątek mam dzwonić do szpitala z wynikiem testu żeby umówić sie na Hsg
Oj dziewczyny boje sie
Miłej nocy wszystkim życzę .................. Może juz życzymy
Pytałam bo myślałam ze transfer świeży wtedy test może być zafalszowany zastrzyki na pęknięcie ale ty miałaś crio, to pewne ze ciążą nic innego życzę ze sie pięknie zdrowo rozwijała.
reklama
Ewa651
Dziękuje tez chce tych wspaniałych 9 miesięcy i kruszynki słońcu ja dotknąć zobaczyćEwciu piękne widoki życzę Ci wspaniałych 9 miesięcy. Trzymam za Ciebie kciuki i twoja kruszynke. Hess czekamy kochana
Dzięki Wam bardziej zaczynam w to wszystko wierzyć
Podziel się: